Reggelizz olasz módra! Már reggel is vár a Felicita!

Reggelizz olasz módra! Már reggel is vár a Felicita!
Forrás: Felicita

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A Hegyvidék Bevásárlóközpontban található Felicita olasz étterem megújult menüvel és nyitvatartással várja most már az olasz reggelizni és bruncholni vágyókat is.

Ha a különlegesség híve vagy, érdemes reggelente is átadnod magad az olasz ételek varázsának. A Felicitában cél az olasz konyha tisztelete és a minőségi olasz ételek népszerűsítése. Az étterem a Hegyvidék Bevásárlóközpontban várja az olasz ételek rajongóit, már reggeltől estig.

Kép
forrás: Felicita

Mi lehetne üdítőbb egy különleges reggelinél, ami eléri, hogy mosollyal induljon a nap? A megújult menüben eredeti és újragondolt olasz reggelik is helyet kaptak, mint a Frittata (tojásos omlett olasz stílusban), Szicíliai stílusban sült tojások, bruschetta tál, olasz pesztós egg benedict, focaccia, panini, ciabatta szendvicsek. Az édesszájúaknak ajánljuk a ricottás palacsintát vagy a panettone toast-ot, de nem szabad kihagyni a helyben sütött nutellás croissant sem.

Kép
forrás: Felicita

Ám nem kell lemondanunk a jól megszokott Felicita élményről sem. Ha a szürke hétköznapokban egy különleges ebéd dobna fel, jó helyen jársz. Az Á la carte menüben továbbra is egyszerre van jelen a hagyományos és a kortárs olasz konyha, sok olyan apró védjeggyel, ami igazán ‘felicitássá’ teszi a fogásokat. Az étlapon egyaránt megtalálható a Spaghetti alla Carbonara, a Nduja-s azaz olasz kolbászkrémes pizza, Fazzoletti tészta tépett kacsa raguval, csirke Cacciatore, Parmigiana di melanzane (olasz rakott padlizsán), Ossobuco di vitello parmezános polentával és a Bistecca alla Fiorentina.

Kép
forrás: Felicita

A tészták, főételek és pizzák mellett az antipasti sor sem hagy kívánnivalót maga után, bőven van mit csipegetni olasz ízekből, egy-egy vacsorát pedig friss és könnyű desszertekkel, mint a tiramisu tudnak zárni a vendégek.

Itt egy reggeli, ebéd, vacsora, vagy csak egy délutáni aperitivo erejéig is egy pillanatra valóban Olaszországban érezheti magát az ember, így egy csipetnyi különlegességgel felszabadulhat a folytonos rohanástól.

Nyitvatartás:

Hétfő-Szerda: 8:00-18:00

Csütörtök: 8:00-20:00

Péntek-Szombat: 8:00-21:00

Vasárnap:8:00-18:00

További információk:

www.felicitabudapest.com

www.facebook.com/felicitabudapest

www.instagram.com/felicitabudapest

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!