Próbáld fel!

Próbáld fel!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A sloggi provokatív kampányával mindenkit arra buzdít, hogy próbálja fel a világ legkényelmesebb melltartóját, a Wow Comfort-ot

A sportos és laza megjelenés a nők legnagyobb örömére végre divatba jött, így már nem kell választanunk a komfortos és a trendi outfitek közül. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a kifutókon is megjelentek a szuper laza pulcsik és a lezser ruhák, amik mára már az irodákba is utat törtek maguknak: már nem szégyen, ha valaki nem magas sarkúban és kiskosztümben feszeng egész nap, ugyanis a kényelem és az elegancia nem zárja ki egymást.

A sloggi 1979 óta kampányol a kényelem mellett, így most a világ legkomfortosabb melltartójával ünnepli a „kényelem” divatját. A tökéletesség és innováció melletti elköteleződésének, valamint egyedülálló „kényelemközpontú” dizájn megközelítésének köszönhetően minden részletet aprólékosan összehangolt a márka innovatív melltartójának kifejlesztésének során. Így az új Wow Comfort melltartóban a klasszikus fém körmerevítőt ergonomikusan kialakított rugalmas, úgynevezett Flexi Mesh hálóval helyettesítették, mely egy nagyobb felületen oszlatja el a nyomást így megfelelő tartást biztosít, amely tökéletesen alkalmazkodik a mellformához, A-tól egészen D kosárméretig.

Ez az innováció elhozta minden nő számára a tökéletes, kompromisszummentes kényelmet, ezért egyszerűen mindenkinek fel kell próbálnia legújabb Wow Comfort melltartót, hogy érezhesse a csodát. És amikor azt mondjuk, mindenki, tényleg így értjük… még akár a pasink is fel akarja próbálni, hogy érezze ezt a tökéletes kényelmet.

Furcsán hangzik…? Gondolj csak bele, amikor elmész a barátnőiddel ebédelni, és ők sokkal finomabb ebédet választanak, Te késztetést érzel arra, hogy belekóstolj, csak hogy Te is érezd ezeket a csodás ízeket. Ez most pont ugyanez a helyzet, csak a világ legkényelmesebb melltartójával.

Ezért a termék bevezetése egy nagyon provokatív „Próbáld fel a melltartómat” elnevezésű kampány keretein belül valósul meg. Ez az igazi kényelmet ünnepli, amely túlmutat a kiváló illeszkedésen és a tökéletes mozgásszabadság biztosításán. A valódi kényelem egy elhatározás, hogy magabiztosan érzed magad a saját bőrödben az olyan helyzetekben is, amikor ki kell mozdulnod a komfortzónádból.

Wow Comfort melltartónk bemutatására készítettünk egy kisfilmet is, mely egy olyan lányt mutat be, akit teljesen lenyűgöz a Wow Comfort melltartó hihetetlen kényelme, ezért szeretné, ha mindenki felpróbálná (férfi vagy nő, fiatal vagy idős, tényleg mindenki) és saját maga is megtapasztalná.

Nicola Tacchi, sloggi Global Head of Brand & Marketing: "A kezdetektől fogva a kényelem legmagasabb szintjének elérése volt mindig is a sloggi célkitűzése, amikor a fehérneműpiacot ikonikus alsóival forradalmasította. Most ismét tettünk egy nagy lépést annak irányába, hogy a nők megtapasztalják a páratlan, mindennapi kényelmet Wow Comfort melltartóinkban. Őszintén hiszünk benne, hogy ez lehet a világ legkényelmesebb melltartója – pont ezért szeretnénk, hogy a nők valóban felpróbálják és saját maguk is megtapasztalják."

A Wow Comfort és a sloggi kollekciója elérhető
a Triumph üzletekben.

Az új Wow Comfort széria darabjai között megtalálható szivacsos és push-up fazonú melltartó, D kosárméretig, fekete és testszínben.

Galéria / 4 kép

Sloggi Wow Comfort

Megnézem a galériát

Itt az ideje, hogy Te is érezd ezt a csodát, hiszen a sloggi egy exkluzív táskával ajándékozik meg, ha felpróbálod legújabb Wow Comfort melltartóját. További részletek: sloggi.com/hu

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!