Végre, végre - végre itt egy sminkkollekció a természetes, kifinomult sminket kedvelőknek!!!

Végre, végre - végre itt egy sminkkollekció a természetes, kifinomult sminket kedvelőknek!!!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A Miss Sporty egy egészen egyedi kollekcióval debütál a napokban!

A cikk támogatója a Miss Sporty

A Miss Sporty egy egészen egyedi kollekcióval debütál a napokban!

Maradj önmagad a Miss Sporty REALLY ME-vel! A briliáns új sminkkollekció, ami olyan természetes szépségű megjelenést garantál, amire mindig vágytál. Ez nem csupán a trendről, a sztárok utánzásáról, vagy a kifutóról származó inspirációról szól. Ez csakis RÓLAD szól. A REALLY ME a természetes szépséged kihangsúlyozásáról szól. Ez az egyedülálló kategória azt jelenti, hogy most olyan külsőd lehet, amilyenről mindig álmodtál. Te ugyanaz vagy, aki voltál, de makulátlan arcbőrrel, gyengéden sötét és ragyogó pillákkal. Ezek a te gyönyörű szemeid, csak éppen tökéletesen kiemelve a szemszínedhez illő árnyalattal. Az ajkaid egészséges fényben csillognak, tündéri színekben. Ez a no-make up látszat mindenkit megtéveszt majd, hogy kelhettél fel ilyen tökéletesen?! Ez valami mágia? Kit érdekel! Csupán te fogod tudni a titkot.

gif

A KOLLEKCIÓ RÉSZEI:
1. REALLY ME! Second Skin Effect alapozó
Tökéletesen szeretnél kinézni, de már eleged van az alapozásból? Ezt imádni fogod! Légy Igazán Önmagad! – vannak trükkök! Igen, lehet tökéletes arcbőröd anélkül, hogy több réteg alapozóval terhelnéd. Ez a lenyűgöző „on-the-go” stick alapozó a Miss Sporty első ilyen terméke. Nagyon egyszerű a használata: vidd fel arcodra szivaccsal vagy az ujjaiddal és egy másodperc alatt kész is a tökéletes arcbőr, láthatatlan fedőréteggel. A legragyogóbb, legtökéletesebb bőr lehet a tiéd! Az eredmény friss, üde, szabadon lélegző bőr és egyenletes smink, ami ráadásul egész nap kitart.

A bőröd egyszerűen jobb….…ez a fantasztikus alapozó olyan friss érzés a bőrön, amit biztosan imádni fogsz. Hőség, nedvesség, csapadék? Nem probléma! Még a dörzsölésnek is ellenáll és elképesztően könnyed és légies. Ugye megmondtuk, hogy imádni fogod!

3 no-make up természetes bőrszín árnyalatából választhatsz: -Really Ivory, -Really Light, -Really Medium

Javasolt fogyasztói ár: 1399.-Ft

Kép

3. REALLY ME! Volume&Tint szempillaspirál
Tudod, hogy megy ez. Nem az számít, mi történik a kifutón – fantáziánkban a pilláink ugyanolyanok. Sötétek, mint az éjszaka, szexin dúsak és tökéletesen formáltak, mégis olyan természetes hatással, mintha nem is lenne festve. A hangsúly a természetes hatáson van, a szempilla mégis olyan tömegű, sötét és dús, mintha életünk legjobb pilláival ébredtünk volna. REALLY ME! Volume&Tint szempillaspirál pont ezt nyújtja. El leszel ragadtatva a dús, vastag, megszámlálhatatlannak tűnő pilláidtól. Tökéletesen formázott és pazar hatást kelt.

Ennek a szempillaspirálnak van még egy lenyűgöző titkos ereje, ami egy igazi must-have része lehet a szuper természetes sminkszettnek. A titkos erő abban rejlik, hogy a pilláid sötétek és gyönyörűek, még akkor is, ha nincsenek is kifestve. Igen! Minden egyes alkalommal, amikor használod, sötétebbé, gyönyörűbbé és természetesebbé válik. Mi az eredmény? Tökéletes pillákkal kelsz fel minden egyes reggel.

Javasolt fogyasztói ár: 999.-Ft

Kép

4. REALLY ME! Shadow &Liner szemceruza
Milyen színű szemed van? Akár kék, zöld, barna, vagy szürke, hangsúlyozd ki! Természetesen olyan ceruzával, ami tökéletesen illik a szemszínedhez. Mindenki észre fogja venni, hogy a szemeid sokkal szebbek, csak nem fogják tudni minek köszönhetően. Ezek az új dupla-végű ceruzák olyanok, mint egy varázslat. Kihangsúlyozzák a szemeidet, az ’Így keltem fel’ hatást keltik, mert olyan természetes hatásúak. Ráadásul szuper-egyszerű a használatuk. Figyelj csak:

Használd a lágy bőrszínű árnyékolót a szemhéjon…..

Ezt követően húzz egy vonalat pilláid tövében a krémes állagú tussal.

És már kész is van. A szemszíned máris gazdagabb, formája határozott. A számodra megfelelő szín kiválasztása is egyszerű lesz…

A négy színt a galériánkban találod!

Javasolt fogyasztói ár: 849.-Ft

Galéria / 4 kép

REALLY ME! Shadow &Liner szemceruza

Megnézem a galériát

5. REALLY ME! Glossy Lip ajakbalzsam

Ez a varázslatos új szín természetesen ragyogó hatást ad az ajkaknak egyetlen lépésben. Nem csillogó-villogó, hanem olyan, mintha eredetileg ilyen csodásak lennének ajkaid. – de igaziból! A mély ragyogás a varázslatos napraforgómag olaj tartalmú formulának köszönhető. Természetesen csillogó, mintha így születtél volna.

Ez a folyékony ajakápoló csodálatosan egészséges megjelenést biztosít, tehát ez tényleg nem csupán egy szokványos szépségtermék. A vaj beleolvad az ajkak finom bőrébe és üde hamvassá varázsolja azt. Napról napra hidratáltabb lesz. Szeresd az ajkaidat és ők meghálálják.

A négy színt az alábbi galériában találod:

Javasolt fogyasztói ár: 699.-Ft

Ft

Galéria / 4 kép

REALLY ME! Glossy Lip ajakbalzsam

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!