„Bevallom, utálom, amikor a plus size sztárok fogynak, és azt is elárulom, hogy miért”

„Bevallom, utálom, amikor a plus size sztárok fogynak, és azt is elárulom, hogy miért”
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

„Nem azokkal van bajom, akik fogynak, hanem azzal, ami utána történik.”

„Többé már rá se bírok nézni Mindy Kalingra. Ahogyan Rebel Wilsonra, sőt, Adele-ra sem, és ez azért van, mert lefogytak” – kezdte a német Nicola Dall’Asen újságíró, aki a plus size sztárok ellentmondásos fogyásairól szóló cikkében.

Ezért utálom, amikor egy plus size sztár lefogy:

„Valamifajta nehézérzés fog el, valahányszor azt látom, egy sztár vékonyabb lett, még annak ellenére is, hogy a testükhöz valójában senkinek semmi köze. Még mindig elég kevés arányaiban a plus size nő a vörös szőnyegeken, mégis azt éreztetik velem, hogy a céljaim elérhetők. Erre néhanap arra kell ébrednem, hogy valaki, akit a kijelzőn keresztül titkon imádtam és becsültem, hirtelen idegennek tűnik. Ennek az idegennek persze jobban látszik az arccsontja, laposabb a hasa és van egy pici rés a combjai között. Valami nincs jól ezzel kapcsolatban, mindig ez az érzés fog el ilyenkor és a probléma nem velük van, hanem veled!” – folytatta. „Sem a sztárok, sem a fogyás nem az ellenségem, az emberek változatos okokból fogynak vagy éppen híznak, és ehhez a világon senkinek semmi köze. Néha ez egészséges, néha nem, olykor pedig egyik sem. A bajom azzal van, amikor megjelennek az olyan cikkek és posztok, amikben arról írnak, Rebel Wilson az év legegészségesebb embere, mert kábé 40 kilót fogyott a magas fehérjetartalmú ételeknek köszönhetően, vagy amikor Mindy Kalingból egy teljesen új ember lett, miközben azt állítja, nem diétázott. Adele majdnem 50 kilót adott le úgy, hogy súlyzózott és köredzéseket csinált. Na, persze… Ezek persze mind olyan cikkek, interjúk és riportok, amiknek az elkészítésében maga a celeb is aktívan részt vett. És most akkor valljuk be magunknak: az összes ilyen tartalomnak az a lényege, mennyivel jobban néz ki így, végre egészséges és boldog. Ezek az előtte utána fotók szerintem szörnyen rossz üzenetet közvetítenek.”

Nicola Dall’Asen egy pszichológust is megkérdezett a témában, Dr. Phillippa Diedrichs szerint az ilyen előtte-utána montázsok azt hitetik el az emberekkel, hogy lefogyni teljesen megéri. Hozzátette, egyértelműen úgy van beállítva, mintha csak az utána kép lehetne jó és elfogadható. Vagyis továbbra sem minden testalkat ideális, szép, esztétikus, elfogadható, csinos, vonzó, egészséges. Ezen túl a pszichológus szerint egy hétköznapi ember nem tud mindennap elmenni a kondiba, nem tudja, hogyan egyen helyesen, szóval számára teljes kudarc lehet a fogyókúra, pláne ezeket a sztárokat látva.

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik bevállalták, hogy a cukorbetegeknek készült gyógyszerrel fogytak

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!