Ezzel sporttal próbálja terhessége alatt is tartani alakját Pippa Middleton

Pippa Middleton,Pippa Middleton terhessége
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Tavaly májusban mondta ki a boldogító igent James Matthews-al Pippa Middleton, idén június óta pedig nem titok, a friss házasok gyermekáldás elé néznek.

Pippa Middleton a lehető legtovább próbálta eltitkolni a sajtó elől terhességének hírét, de azóta már nem bujkál a világ elől, még akkor is, ha egy-egy negatív kritikát is bezsebelhet magának.

Olvasd el ezt is!

Ha még emlékszel, Pippa esküvőjére elképesztő alakot edzett össze magának, úgy is mondhatnánk, hogy már-már megszállott lett, és minő meglepetés, az első nyilatkozatában, mikor a terhességéről beszélt, akkor is a sportra terelte a témát:

Igazi fanatikus vagyok, ha a sportról van szó, és már egy rakat könyvet és weboldalt elolvastam arról, miként lehet edzeni a várandósság alatt, de kicsit csalódott vagyok, mert kevés információm van arról, hogy mit szabad és mit nem. És ez az első terhességem, sok megválaszolatlan kérdésem van

- mondta Pippa a brit Waitrose magazinnak.
Pippa Middleton,Pippa Middleton terhes,Pippa Middleton terhessége
forrás: Getty Images

Nos, azóta már jó pár hónap eltelt, és azt pletykálják, Pippa már a 8. hónapban van, így októberben érkezik a kicsi. Ám a kismama mai napig lelkesen edz. Az interjú idején még lehet, nem is ismerte, azóta viszont rátalált arra a mozgásformára, amit várandóssága alatt űz, ez pedig nem más, mint a ballet barre.

BALLET BARRE


A barre szó szerint magát a balettrudat jelenti, a módszer pedig egy sérült balerina fejéből pattant ki még 1959-ben. Amit mindenképpen érdemes tudnod róla: az egy órás edzés a klasszikus balett mozdulatait ötvözi pilates-, jóga- és cardioelemekkel a balettrúd mellett, olyan kiegészítő eszközökkel, mint kézi súlyok, gumiszalagok, fitball vagy jógaheveder, mindezt a táncosok szálkásan vékony alakjának eléréséért.

Egyesek szerint túlzásba viszi a dolgot, ám Pippa Middleton szemmel láthatóan ki van virulva az egészségtől és boldogságtól, most a Waitrose magazinnak is mesélt erről, és a ballet barre edzésről, amit egyébként a modellvilág is nagyon kedvel.

Hát egy biztos, Pippa Middleton nem akarja az olyan sztárok példáját, mint Blake Lively, és mindent megtesz, hogy fitt anyuka legyen belőle, mi már azon se lepődnénk meg, ha pár héttel a szülés után meg sem mondanánk, hogy szült.

Akár a Victoria's Secret modellek esetében!

Galéria / 10 kép

10 Victoria's Secret modell, akinek szexisebb lett az alakja szülés után, mint előtte bármikor

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!