A Trónok harca Tyrionja a legnagyobb titokban lett apa - fotókon a sztár tündéri gyermekei!

A Trónok harca Tyrionja a legnagyobb titokban lett apa - fotókon a sztár tündéri gyermekei!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A Trónok harca zseniális színésze elrejtette családját a kíváncsi szemek elől!

A Trónok harca sztárja, az immár 54 éves Peter Dinklage 1969-ben, New Jersey-ben látta meg a napvilágot, és már akkor kiderült, a törpenövés leggyakoribb fajtájával, az achondroplasia-val kell majd együtt élnie. Ennek következményeképp 135 centiméternél megállt a növésben, ám családjában ő az egyetlen, aki ezzel a betegséggel született.
A sztár számára kezdetben nehéz volt a színészi pálya, törpenövése miatt sok megalázó szerepet kínáltak a számára, azt akarták, legyen cirkuszi törpe vagy manó. A nagy áttörést a 2003-as Az állomásfőnök című film hozta meg a számára, ekkor figyeltek fel a filmiparban kivételes tehetségére. 2011-re már bejáratott név volt az övé, így nem meglepő módon ő kapta Tyrion Lannister szerepét a Trónok harcában, melyben kétségtelenül zseniális alakítást nyújtott. Azóta 4 Emmy-díjat, valamit egy Golden Globe-ot is bezsebelt, a magánéletéről viszont a mai napig keveset tudni.

Peter Dinklage kétgyermekes apuka

Peter Dinklage 2005-ben, 36 évesen vette feleségül élete szerelmét, a színházi rendező Erica Schmidt-et, aki átlagos magasságú. Kislányuk, akinek még a nevét is igyekeznek eltitkolni a világ elől, 2011-ben jött a világra. 2015-ben terjedt el például az a pletyka, hogy gyermekének neve Zeli, amikor azonban erről megkérdezték a színészt, ingerülten annyit reagált: „Nem érdekel!”. Peter azóta sem volt hajlandó megmondani lánya nevét, valamit viszont kategorikusan kijelentett: nagyon védi a családját, félti a gyermekeit.

Mindentől igyekszem megóvni őket, amit a társadalom kínál, különösen akkor, ha én is benne vagyok. Talán egy nap megnézi a Trónok harcát. Eddig egyszer volt a lányom moziban, de csak félórát bírt, talán még túl kicsi volt hozzá

- mesélte a sztárapuka egy interjúban pár évvel ezelőtt.

Pete Dinklage felesége 2017-ben adott életet második gyermeküknek, és bár nem rejtegették az asszony várandós pocakját, de soha nem jelentették be hivatalosan a baba születését. Később egy koncerten látták őket a babával, de ezután sem árulták el, fiú vagy lány-e, illetve, hogy mi a neve. Egy dolog viszont biztosan kijelenthető, azon a néhány alkalommal, amikor a paparazziknak sikerült őket elcsípni, egyértelműen látszott, hogy Pete csodás apuka és él-hal a családjáért!

Galéria / 6 kép

Új galéria (2023. 11. 02)

Megnézem a galériát

Most pedig íme 6 Trónok harca szereplő, akire a sorozat befejezése óta szinte rá sem ismerni!

Galéria / 12 kép

Trónok harca szereplők, akikre ma már rá sem ismerni

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!