Kínos! Olivia Wilde és Harry Styles kettőse sem tudta elhesegetni a botrányfelhőket Velence egéről

Kínos! Olivia Wilde és Harry Styles kettőse sem tudta elhesegetni a botrányfelhőket Velence egéről
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy Olivia Wilde és Harry Styles románca lassan csak egy lábjegyzet lesz a jelenlegi események mellett.

Az elmúlt napokban számos csodás celebpillanattal és mozis ajánlóval felérő kritikával gazdagodtunk a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál kapcsán, de talán egy alkotás se kapott annyi figyelmet, mint Olivia Wilde legújabb filmje - bár lehet ezt a hírverést ő is másként képzelte.

Tegnap este versenyen kívül bemutatták a mostanság rendezőként is egyre aktívabb (egyébként ez a második nagyjátékfilmje) Olivia Wilde legújabb, Nincs baj, drágám című filmjét Velencében. A rajongók bár most végre hivatalos, fényűző keretek közt is egy vörös szőnyegen csodálhatták meg a 38 éves sztár és Harry Styles kettősét, ám sajnos ennyiben ki is merült a dolog, ugyanis a pár egész este csupán szakmai formában volt jelen az eseményen, és a romantika szemernyi szikrájának sem engedtek teret.

Egyébként Olivia és Harry is talpig Gucciban érkezett a premierre, míg Florence Pugh egy vállat szabadon hagyó, ezüst flitterekkel szórt fekete tüll Valentino Couture csodát választott, Gemma Chan pedig egy virágrészletekkel ékesített fémes fényes Louis Vuitton kreációban érezte a estét.

A Nincs baj, drágám hangos sikere azonban elmaradt, a kritikusok üresnek és középszerűnek érezték az alkotást ahhoz, hogy maradandó emléket képezzen a filmtörténet albumában. Arról nem beszélve, hogy az elmúlt időszakban talán egy filmet sem kísért annyi botrány, mint ezt. Az első meglepő hírig nem is kell messze menni, egyesek ugyanis úgy gondolják, hogy Harry Styles tegnap este a premier előtt leköpte kollégáját, Chris Pine-t, míg mások szerint a színész csak azt nézi, hogy szemüvege a combjai közé csúszott, és ezért vágott olyan fura arcot. Szerinted melyik verzió az életszerűbb?

Na de még közel sincs itt vége, mesélünk még tovább...

Olivia Wilde korábban azt állította, hogy ő rúgta ki Shia LaBeoufot a projektből, mondván, nem felelt meg az elvárásoknak, majd kiderült, hogy ebből semmi sem igaz. LaBeouf egy nyilvános levélben kérte a rendezőnőt arra, hogy ha egy mód van rá, korrigálja a mondottakat, ugyanis mind a ketten jól tudják azt, hogy szó sincs kirúgásról, hiszen ő maga hagyta ott a filmet. Röviddel ezután egy szelfievideó került fel a netre, melyben Wilde a színészt kérleli arra, hogy ne hagyja ott a csapatot. És ha ez még nem elég, akkor ott van a Florence Pugh körüli konfliktus is, aki egész egyszerűen kihagyta a sajtótájékoztatót és csak a premierre ment el. A kettejük közötti mosolyszünetben állítólag szerepet játszik az is, hogy a rendezőnő olyannyira elmélyült a Harry Styleshoz fűződő kapcsolatában a forgatás során, hogy nem egyszer a 26 éves brit színésznőnek kellett a rendezői székbe ülnie, de a film erotikus jelenetei körül kialakult nyilvános felhajtás se nagyon építette kettejük jó viszonyát.

Hogy ezen stábtitkok mennyire valósak? Az minden bizonnyal idővel kiderül! Az viszont biztos, hogy rég került egy ennyire minden téren megosztó alkotás a mozik közelébe, így egy ilyen előzménytörténet után mi is kíváncsian várjuk a szeptember 22-re időzített hazai premiert. A film előzetesével búcsúznánk!


És ezt láttad már?

Galéria / 18 kép

A 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál legszebb vörös szőnyeges pillanatai

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.