Mit vegyek fel rakott szoknyával különböző alkalmakra?

Mit vegyek fel rakott szoknyával különböző alkalmakra?
Forrás: PR

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Szeretjük a rakott szoknyákat sokoldalúságuk, kényelmük és könnyedségük miatt, amelyek stilizációt adnak. Ez a modell szinte minden nőnek megfelel. Nyáron és ősszel egyaránt hordható, bő pulóverekhez, szűk garbóhoz és különféle típusú blúzokhoz is jól passzol. A rakott szoknya nem csak egy szezonig maradt velünk. Nem csoda, hiszen ez az egyik legnőiesebb modell. Azonban nem megy mindenhez. Vajon milyen blúz illik hozzá a legjobban? Erre teszünk javaslatot, ha érdekel, tarts velünk!

Hogyan válasszunk blúzt rakott szoknyával?

A rakott szoknya modelljeivel sokféle stílust alkothatunk – hétköznapit és elegánsat egyaránt. Ne habozz tornacipőt vagy akár magassarkút viselni hozzá, és ugyanez a helyzet a blúzokkal is. Egy elegáns blúz tökéletesen passzol a sima, lefolyó anyagból készült redős szoknyához. De senki sem vádol majd divatmalőrrel akkor sem, ha úgy döntesz, hogy egy lezser pamutblúzt választasz az öltözékedhez. Rövid vagy hosszú ujjú? Itt is van mozgástered. Mind a pántos, mind a hosszú ujjú blúzok jól passzolnak a rakott szoknyákhoz. De térjünk át a részletekre, viszont előbb itt hagyunk egy linket, hogy felfedezhesd a legvarázslatosabb rakott szoknya portfóliót: https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/szoknyak/rakott-szoknyak.

Fehér elegáns ing és rakott szoknya

Egyik kedvenc elegáns megjelenésünk a redős szoknya és egy fehér, hosszú ujjú ing vagy ingblúz kombinációja. Fogadj egy finom, lágy textúrájú fehér blúzra, gyönyörű kiegészítőkkel – széles ujjú, csuklónál szűkített, állógalléros, fodros vagy lenyűgöző masnival ellátott modellre. Ha az ingek nem neked valók, lecserélheted őket egy hasonló anyagú blúzra, például egy V-nyakú selyemre. Ne felejtsd el, hogy a blúzt vagy inget ne hagyd kint lazán a szoknyán, hanem mindenképpen tűrd bele. Ehhez a kombinációhoz jól jön a női espadrillesek széles választéka a MODIVO portáljáról.

Rakott szoknya és body – a tökéletes kombináció

A rakott szoknyák szeretik a szűk bodykat. Tökéletes megoldás, mert nagyon kényelmes. Ez a kombináció garantálja, hogy az anyag ne buggyanjon ki a szoknya alól a derekad körül, még olyan helyzetekben sem, amikor gyorsabban mozogsz, például tánc közben. Attól függően, hogy milyen alkalomra készülsz, kiválaszthatod a szoknyához leginkább megfelelő bodyt. Ha formásak a vállaid és szép a dekoltázsod, alkoss csajos, merész megjelenést egy rakott midiszoknyával, például türkiz vagy akvamarin színben, valamint egy fekete, háromnegyedes ujjú, váll nélküli bodyval. Az ötvenes évek és a pin-up stílus kedvelőinek kifejezetten tetszeni fog ez a stílus. Lezser megjelenést kölcsönözhet, ha egy rakott szoknyát egy kerek dekoltázsú póló bodyval és egy fekete bőrdzsekivel kombinálsz. Ha stílusra van szükséged az őszi napokra, próbáld ki a hosszú redős szoknyát garbóval és hosszú ujjú bodyval.

Kép
forrás: PR

Fiatalos stílus pólóval és rakott szoknyával

Milyen más felsőt vehetsz fel habozás nélkül egy rakott szoknyával? A leglazább és leghétköznapibb modellt, vagyis egy sima pólót vagy egy egyszerű pamutblúzt. Szereted a fiatalos stílusokat? Fogadj egy színes, eredeti nyomattal ellátott bő póló, egy térd alatti egyszerű redős tüllszoknya és egy fűzős csizma szettjére. Egy púderes rakott szoknya és egy fekete cipő tökéletesen passzol egy színes mintás fekete blúzhoz. Egy fekete bőrkabát jól fog jönni a hidegebb estékre. Ez egy zseniális stílus, ha a barátaiddal egy koncertre vagy egy zenei fesztiválra mész.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.