Merj előre lépni

Merj előre lépni
Forrás: PR

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Johnnie Walker a világ legszélesebb körben forgalmazott skót whisky márkája, amely a híres KEEP WALKING szlogent használva hívja fel a figyelmet a jövőnk iránti közös felelősségünkre, illetve annak a meggyőződésnek ad hangot, hogy a világnak most nagyobb szüksége van a továbblépésre, mint valaha.

A kampánnyal a Johnnie Walker célja, hogy reményt és bátorságot adjon az embereknek: lépjenek ki a hétköznapok mókuskerekéből. „Úgy tudunk fejlődni, ha kilépünk a komfortzónánkból, merünk kockáztatni és akár túllépünk saját határainkon" - véli Fejes Dóra, a Diageo Johnnie Walker Senior Brand Managere.

Nézd meg a Johnnie Walker kampányvideóját Milla Jovovich szereplésével!

A kampány főszereplője az ukrán származású Milla Jovovich. A reklámfilm arra ösztönzi a nézőket, hogy legyenek bátrak, magabiztosak és ne féljenek kilépni a komfortzónájukból.

„A mai, soha nem tapasztalt módon változó világunkban fontos, hogy pozitívak tudjunk maradni és bátran haladjunk tovább a saját utunkon” – foglalta össze a sztár a kampány fő üzenetét.

"A kihívásokat sikeresen legyőzhetjük, ha bátran továbblépünk, haladunk előre, és ezzel a példamutatással másokat is arra ösztönzünk, hogy ne adják fel. Együtt erősebbek vagyunk.” – fogalmazott a színésznő.

Mivel a márka fontosnak tartotta, hogy hazai példaképek történetével is erősítsék a magyar fogyasztók körében ezt az üzenetet, így született két hazai együttműködés Péterfy Bori és az Ivan & the Parazol zenekar főszereplésével.

Rengeteg híresség van, akire felnézhetünk, de nem szabad megfeledkeznünk azokról sem, akik a hétköznapokban hajtanak végre lenyűgöző tetteket. Így a Johnnie Walker elindította a Hétköznapi Hősök című videósorozatát a KEEP WALKING kampány keretében. Az epizódokban Péterfy Bori; Vitáris Iván és Simon Bálint beszélgetnek hétköznapi emberekkel, akiknek rendkívüli történetei mindenki számára inspirálók és motiválók lehetnek. Mindezt megtaláljátok a Johnnie Walker hivatalos YouTube csatornáján, nézd meg Te is az összeset.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!