Magyar Rett Szindróma Alapítvány aukciójának hivatalos szabályzata

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

1. Fontos tudnivalók


1.1. A "Segítsünk együtt a Magyar Rett Szindróma Alapítványnak: Licitálj Kulka János és Léna fotójára!" megnevezésű jótékonysági program keretében egy fotóművészeti alkotás (a továbbiakban: Fotó) kerül nyilvános értékesítésre az InStyle magazin kiadójának, a Marquard Media Magyarország Kft. (1031 Budapest, Záhony u. 7., továbbiakban: Kiadó) közreműködésével az alábbi feltételekkel.
1.2. A fent körülírt jótékonysági aukción kizárólag 18. életévét betöltött, a Ptk. 11.-a szerinti teljes cselekvőképességgel rendelkező természetes személy vehet részt.
1.3. Az érvényes licitálás (ajánlattétel) feltétele az InStyle magazin on-line oldalán történő regisztráció.
1.4. Érvényesen licitálni csak az InStyle magazin on-line oldalán regisztráció után lehet. A licit 5.000,- Ft-ról indul, és 1.000,- forintonként lehet emelni a tétet. A Marquard Media Magyarország Kft. online adminisztrációs rendszere folyamatos nyilvántartást vezet a vevők ajánlattételeiről. Az a vevő, aki a jótékonysági aukció
zárásakor a legmagasabb vételi ajánlatot teszi, a képernyőn és e-mailben egyaránt értesítést kap a fizetés és az aukció tárgyát képező Fotó átvételének feltételeiről.
1.5. Fizetési lehetőségek: banki átutalás.
1.6. Az aukció során minden vevő kizárólag a saját kódjával regisztrálhat a rendszerbe. Egy vevő csak egy regisztrációs kóddal tehet érvényes licitet.
1.7. A jogi állásfoglalás szerint az on-line liciten történő vásárlás a legmagasabb tét megadásával zárul. A nyertes tétjével a kétoldalú szerződés létrejön, melyben a Felek elállási lehetőséget nem kötnek ki. Tehát a vevő tartozik a vételárral, az eladó megbízója (esetünkben a Magyar Rett Szindróma Alapítvány) tartozik a megvásárolt Fotó átadásával.
1.8. Az a vevő, aki a licit zárásától számított 5 napon belül a megadott határidőn kívül késedelmesen utal, vagy visszautasítja a már megvásárolt Fotó kifizetését és átvételét elismeri, hogy 100 000 Ft azaz százezer forint kezelési költséget haladéktalanul megfizet a Marquard Media Magyarország Kft-nek. Ez a fedezete annak, hogy a Fotót újra meg tudjuk jeleníteni a liciten.
1.9. Az érvényes licit útján megvásárolt Fotót a vételár hiánytalan megfizetését követő 15 napon belül az Alapítvány juttatja el a vevő részére.
1.10. Amennyiben a befizetés elmaradása miatt az aukciót nem tudjuk újra elindítani és 30 naptári napon belül értékesíteni a liciten, úgy a viccből, ill. tévesen licitáló 300 000 Ft azaz háromszázezer forint szerződésszegési kötbért köteles az Alapítvány részére kifizetni.
1.11. A vevő az érvényes licit beküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa megadott személyes adatokat a Kiadó kezelje, és a legmagasabb ajánlatot tevő vevő nevét az InStyle magazin on-line kiadványában, facebook oldalán és valamennyi internetes és mobiltelefonos szolgáltatásában közzétegye. Az ajánlattétellel a vevő vállalja, hogy a Fotó megvásárlása esetén az InStyle magazin adott lapszámához készülő fotózás során fent rögzített hozzájárulását külön írásbeli nyilatkozatban is megadja.
1.12. Minden licitáló a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció során megadott személyes adatait a Kiadó az irányadó jogszabályi előírásoknak megfelelően kezelje, tárolja.
1.13. A regisztráló személy a regisztráció beküldésével kijelenti és szavatol azért, hogy az általa megadott személyes adatok megfelelnek a valóságnak, és rendelkezik az általa leadott licitben jelölt fedezettel.
1.14. Az InStyle magazint kiadó Marquard Media Magyarország Kft. alkalmazottai, ill. hozzátartozóik nem vehetnek részt a jelen aukción.

2. Határidő


2.1. A regisztrálás és az érvényes licitálás kezdete: 2013. 08 hó 22 nap 15 óra
2.2. A regisztrálás és az érvényes licitálás vége: 2013 10 hó 01 nap 15 óra

3. Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok


3.1. A beérkezett licitek alapján szerzett adatok, információk feldolgozásához a Kiadó adatfeldolgozót vesz igénybe (MILE Informatika Korlátolt Felelősségű Társaság (2837 Vértesszőlős, Sánc u 2., cégjegyzék szám: 11-09-007879, adószám: 12552700-2-11., továbbiakban: Adatfeldolgozó). Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő, vagyis a Kiadó, illetve Adatfeldolgozó férnek hozzá.
3.2. A Kiadó, valamint az Adatfeldolgozó a aukcióhoz kapcsolódóan az aukció lebonyolítása és a kapcsolódó törvényi kötelezettségek teljesítése érdekében, továbbá kapcsolat-felvételi-, üzletszerzési, illetve hírlevél küldési célból az alábbiakban meghatározott adatokat kezeli. A regisztráció során rögzítésre kerül a vevő neve, e-mail címe, postai címe, telefonszáma.
3.3. Az aukcióban részt vevők részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a aukció hivatalos szabályzatát és a Kiadó honlapján megtalálható adatvédelmi szabályzatát, valamint tudomásul veszik, hogy:
a) az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés önkéntes hozzájárulásuk alapján történik, a vevő a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében az aukcióban való részvétellel, a licit beküldésével, illetve a személyes adatok regisztráció során történő önkéntes megadásával adja meg;
b) a nyertes vevő adatait, a nevét a Kiadó nyilvánosságra hozhatja a www.instyle.hu weboldalon.
c) A aukció során megszerzett személyes adatot a Kiadó kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célra gyűjtse, és díjmentesen felhasználja, illetve a kapcsolatfelvétel és üzletszerzés céljából az Adatfeldolgozót mint adatfeldolgozót igénybe vegye;
d) a nyertes vevő adatait a Kiadó jogosult az aukció fő szervezője, a Magyar Rett Szindróma Alapítvány részére kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célra átadni, amely jogosult azokat kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célra kezelni, és díjmentesen felhasználni;
e) a vevő külön hozzájárulása esetén a Kiadó a aukció során megszerzett e-mail címre a Kiadó, illetve a aukció fő szervezője hírlevelet küldjenek;
3.4. A licitálás során, illetve a nyertesség esetén megadott személyes adatok kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célból történő kezelése a regisztrációval kezdődik és addig tart, amíg az adatkezeléssel érintett az adatok törlését az adatkezelőtől nem kéri, de legfeljebb 2 évig.
3.5. A hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés a hírlevélről történő leiratkozásig tart. A hírlevélről leiratkozni a hírlevél alján megtalálható linken, vagy a Marquard Média Magyarország Kft. postacímén lehet (1031 Budapest, Záhony utca 7.).
3.6. Az adatok az adattulajdonos (vevő) előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.
3.7. A Kiadó szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogokat és a jogorvoslati lehetőség szabályait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.) tartalmazza, amely szerint a vevő kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, valamint azok kezeléséről szóló tájékoztatást, továbbá jogorvoslatért bírósághoz fordulhat. Azok a vevő(k), akik töröltetni kívánják adataikat az adatbázisból, ezt bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, valamint ingyenesen a következő módok egyikén tehetik meg: e-mail küldésével a www.instyle.hu e-mail címre, vagy a kiadó címére küldött postai levélben.
3.8. A vevőt megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. A Kiadó a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.
3.9. A vevő tudomásul veszi, hogy az aukció időtartama alatt az adatainak a törlése a aukcióból való kizárását eredményezi, mivel Kiadó az adatok hiányában nem tudja biztosítani a vevő részvételét.
3.10. A vevő az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat.
3.11. A Kiadó a jelen aukció szerinti adatkezelést Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz bejelentette.

4. További kérdések


4.1. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, írjon a [email protected] e-mail címre.

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Újabb 7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Ismét megmutatjuk, miért érdemes egy kirándulás alkalmával hazánk várait megcélozni!

Kép
Életmód

A hasi elhízás és a zsigeri zsír kialakulásának 4 fő oka: 6 tipp, amivel megelőzheted a bajt

A hasi elhízás napjaink egyik leggyakoribb társadalmi problémája, és sokakat érint világszerte. De miért alakul ki, és hogyan lehet megelőzni? Bemutatjuk a hasi elhízás négy fő okát és megoldásokat kínálunk a megelőzésére!

Kép
Stílus

Női cipők akciós áron - 10 csodálatos lábbeli, amit hihetetlen kedvezménnyel vehetsz most meg!

Van egy olyan érzésünk, hogy ezek között az akciós cipők között tuti, hogy ráakadsz az új kedvencedre!

Kép
Életmód

4 híres filmes karakter, akinek a sorsa másképp alakult a könyvben, mint a filmben

Tudtad, hogy mi történt ezekkel a karakterekkel valójában?

Kép
Életmód

Hitler ezért a romantikus filmért rajongott: avagy íme a történelem 12 legelítéltebb alakjának kedvenc filmjei

Igen meglepő ez a filmes lista! A történelem legelítéltebb alakjainak kedvenceit gyűjtöttük össze, amikért egyébként sok millión rajonganak!

Kép
Életmód

14 filmes helyszín, amely turistacélpontnak is kiváló

Ráadásul nem is csak a rajongóknak mondanak valamit, hanem a hollywoodi szereptől elvonatkoztatva is gyönyörűek.