Leonardo DiCaprio különös megjegyzést tett Kate Winslet testére: ez pedig egész kapcsolatukra hatással volt

Kate és Leo
Forrás: Anthony Ghnassia/Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A Titanic film párosa mind a rajongók körében, mind a szakmában népszerű együttest alkotnak, hiszen kettejük viszonya ékes példája a feltétel nélküli szeretetnek és elfogadásnak.

A történelmi hajó katasztrófáját bemutató filmben még egészen máshogy nézett ki az akkor huszonéves Kate Winslet és Leonardo DiCaprio. Ismeretségük akkor kezdődött és talán még ők sem gondolták, hogy a munkakapcsolatból Hollywood egyik legszilárdabb férfi-női barátsága alakul majd ki.

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet édes, plátói kapcsolata azt bizonyítja, hogy valóban lehetséges tartós kapcsolatot ápolni a sztárvilágban. Persze jó példa erre Jennifer Aniston és Courteney Cox is, de egy férfi és egy nő esetén ez még különlegesebb dolog.

Egy érdekes tény a kötelékükkel kapcsolatban, hogy ezt részben megerősítette egy megjegyzés, amelyet DiCaprio tett Winslet testéről a Titanic ideje alatt. És ez az erőteljes kijelentés segített megváltoztatni a színésznő életszemléletét.

A gyönyörű és tehetséges, többszörösen díjnyertes színésznő is azon kapta magát akkoriban, hogy csak azért választották ki a szerepre, mert nem felel meg a társadalom „tökéletes test” normáinak. Mesélt arról, hogy fiatalabb korában beskatulyázták, és a színészet iránti szenvedélyével csúfolták, miközben a zaklatói azt mondták neki, hogy úgyis csak a „kövér lány” szerepeket kapja majd meg.

19 évesen ő is a bulvár kegyetlenség áldozata lett. Megosztotta interjúkban, hogy az újságok hogyan kommentálták a méretét, hogyan becsülték meg a súlyát, és hogyan számoltak be a feltételezett diétáiról. Kate amúgy sem túl szilárd önbizalma méginkább összetört, állandóan azon kattogott, hogyan is ítélik meg őt a külseje miatt, és, hogy elég jó tud-e lenni a csillogó Hollywoodban.

Leonardo DiCaprio akkor azt mondta neki:

Hidd el, nagyon fontos az, hogy pontosan olyan az alakod, amilyen.

Amikor megkérte rá, hogy fejtse ezt ki, Leo azt ecsetelte, hogy sajnos nagyon sok nő van, aki azt hiszi, csak akkor szerethető, elfogadható, és csak úgy lehet sikeres, ha az akkoriban sulykolt sovány ideált testesíti meg, ez pedig tragédiákhoz, önkínzáshoz és személyiségek lerombolásához vezet. Kate viszont egy élő példakép, aki tud tenni azért, hogy az emberek élete megváltozhasson.

Ettől a felfedezéstől kezdve Winslet gondolkodása is kibillent, szószólója lett a testpozitív kampányoknak, mindenhol megragadta az alkalmat, hogy felszólaljon az emberi sokszínűség és elfogadás mellett.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Gyönyörű tökéletlenség - Híres nők, akik átírták a szépség szabályait

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.