Kulcsár Edina művi beavatkozások helyett a Collagen Cocktail-ra szavaz!

Kulcsár Edina művi beavatkozások helyett a Collagen Cocktail-ra szavaz!
2017. október 24.
Szerző: Promóció

Fiatal kora ellenére Edina tisztában van vele, hogy az idő felette sem áll meg, ráadásul azzal is számolnia kell, hogy ismert közéleti szereplőként gyakran szükséges sminkben megjelennie, így bőre gyakorlatilag állandó igénybevételnek van kitéve.

"Alapvetően nem vagyok híve a plasztikai műtéteknek. Nyilván más ügy, ha annak egészségügyi célja van, vagy segít egy önbizalomhiányos ember lelkének”- vallja a volt szépségkirálynő.

Az utóbbi hónapokban a modell egyre intenzívebb figyelmet fordít arra, hogy megtalálja a számára tökéletes készítményt, mellyel megelőzheti bőre idő előtti öregedését és hosszan megőrizheti annak fiatalos szépségét.

Kép

„A legjobbat, a legtermészetesebbet kerestem... de a párom megelőzött... Az igényes kinézetet nála nagyon fontos, így végsősoron neki köszönhetem, hogy találkoztam egy szuper komplexszel, amit ő már egy hónapja fogyaszt. Utánajártam a készítmény minden részletének és rájöttem, ez a koktél tényleg egy igazi kincs. Egyedisége nemcsak a nagyon magas kollagén-hialuronsav-elasztin hármasfogatban rejlik, de megannyi értékes vitamint is tartalmaz” mondja Edina.

Sajnos kicsiny hazánkban, az emberek többsége csak akkor kezd el különböző lehetőségek után nézni, amikor már ,,baj van", pedig sokkal egyszerűbb dolgunk lenne, ha a megelőzésre fordítanánk nagyobb figyelmet! Én emiatt tettem le a voksom a Collagen Cocktail mellett- nyilatkozta a modell.

Kép
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!