2 csillagjegy, akinek különös változást hoz az életébe a most beköszöntött Kos-szezon

2 csillagjegy, akinek különös változást hoz az életébe a most beköszöntött Kos-szezon
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Az InStyle asztrológusának elemzéséből kiderül, hogyan hat az életünkre a most beköszöntött Kos-szezon!

Jelenleg a Nap, a Merkúr, a Felszálló Holdcsomópont és a Chiron is a Kos energiáit közvetíti nekünk. Március 16-tól kezdődött el ezen energiák csatornázása, épp ezért megfigyelhetően épp a csillagjegyek közül sokan most vannak túl egy szakításon és megbánták, hogy szakítottak, vagy az is lehet, hogy sokan új kapcsolatba kezdtek, és vannak, akik az exeket keresik fel. Mindezek mellett sok spontán, egyéjszakás kapcsolatot eredményezhet a minket most befolyásoló Kos energia.

A Kos-szezon két csillagjegyre különösen nagy hatással lesz!

Amennyiben mostanában derült volna fény hűtlenségre, akkor sokakban felmerül a kérdés, hogy csak vágy volt jelen vagy érzelmi kapcsolódás? A kérdés pedig jogos, az elmúlt időszak energiái alatt nem nagyon született új érzelmi kapcsolódás, ez csak a vágyról, izgalomról és újdonságról szólt. Sokan azt érezhetik, hogy alkalmatlanok most egy párkapcsolatra. A Kosok és a Skorpiók közül rengetegen újat kerestek kapcsolatból is, munkahelyből is, valamint felettébb türelmetlenek lehetnek most a hétköznapok során és indulatosak. Sokan most térhetnek vissza egy korábbi munkalehetőséghez. Érdekesség még, hogy afigyelmedet a következő egy hónap során elvonhatják a csillogó, fényes dolgok, szintén az ékszerek idejét hozza a most ránk ható Kos energia, ezért lehet, hogy most olyan ékszereket is kedved lesz felvenni, amiket másokat nem, és amik mágnesként vonzzák a figyelmet.

Itt aKos-Chirontranzit! De mire kell figyelnünk?

Rengeteg dühkitörést is tapasztalhatsz másokon keresztül is és önmagad tekintetében is. Most különösen figyelj, hogy ne mondj olyan dolgokat másoknak, amiket később megbánhatsz! A mostani Kos energiák a Chirontekintetében 2027-ig nagyon sokak életét intenzíven
megváltoztathatja, ahol jelenleg a Chiron érinti a születési képleted, azon az életterületen, valamiért még 3 éven keresztül azzal az érzéssel küzdhetsz, hogy nincs jogod önmagadnak lenni. Egyre inkább meghúzód a határaidat, már nem tűrsz el másoktól mindent.

Kheirón(latinulChiron) a görög mitológiában egy kentaur volt. Bölcsességet, tudást és gyógyító képességet társítanak hozzá. Gyógyító volt, de magát nem tudta gyógyítani, miután megsebezte egy nyíl. A Chiron az asztrológián belül a legmélyebb lelki sebeinket jelöli, ezen ponton keresztül tárhatunk fel megoldatlan traumákat az asztrológiában, és ezen keresztül élhető meg a sebezhetőség érzése. Sok nehézséget ad ez az erős Kos intenzitás, de legalább most már a tavasz kezdetével mozgásba lendül az életünk is. Ami eddig el volt akadva, most áramlásnak indult. Rendkívüli most a növekedés, gyógyulás, fejlődés, javulás lehetősége. A legtöbben az eddigi tapasztalatink által fejlesztett empátiával szembesülünk most az önismereti utazás
során.

Kheirón ésAkhilleusz
forrás: Wikipedia

Kheirón ésAkhilleusz

A Kos-Chiron tranzit során az egész kollektíva megéli, újraértékeli, megtapasztalja az önismeret fontosságát. A jelenleg Halak energiákat közvetítő Vénusz, Neptunusz és Mars pedig lehetőséget ad az önelfogadásra, ezt a Kos-szezon során építő jelleggel tudod magadba integrálni. A hovatartozással kapcsolatos érzelmi traumákat tudod a következő időszakban igazán sikeresen kioldani magadból.

Most pedig nézd meg, hogy a csillagjegyed szerint melyik lesz számodra az év legszerencsésebb napja!

Galéria / 12 kép

A csillagjegyek legszerencsétlenebb napja 2024-ben

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.