Keresztül Amerikán - Bordán Lili útinaplója

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Los Angelestől Kansas városán át Brooklynig: A magyar származású, valódi badass színésznő, filmkészítő stílusos, képes naplója a tengerentúlról.

Gyerekkori vágyam és életem nagy álma volt átutazni Amerikát autóval. “Túl sok időt és pénzt venne igénybe megtenni ezt az utat,” gondoltam én, és sokáig halogattam, mondhatni egy képzeletbeli polcra tettem félre ezt az álmot. Közben amerikai életem során egyfolytában úton voltam, a keleti és nyugati part között repkedtem. Mindig fent a levegőben, nem láthattam közelről azokat a helyeket, ahova mindig is vágytam. Valahogy megelégedtem a google-ön talált gyönyörű tájakról készült fotók böngészésével, amik az ország szívéről készültek: a Nevada-i sivatagról, Utah vörös szikláiról, és Colorádó hatalmas zöld hegyeiről és kristálytiszta tavairól.

Bordán Lili,LA,Los Angeles
forrás: Nate Collins
Utolsó éjszaka Los Angelesben

Most az életem egy olyan szakaszához értem, hogy úgy éreztem, itt az ideje levenni a polcról ezt az álmot, végre félre tudok tenni annyit, hogy megengedhessem magamnak ezt az utat. Hirtelen jött az ötlet és egy barátommal egyből neki is vágtunk nyugatról keletre a nagy kalandnak. A divat és az utazás mindig izgatott. Gondoltam ezúttal összefűzöm a kettőt. Így készülhetett el ez a pár fotó, amit most megosztok veletek. Hálásan köszönöm, hogy magammal vihettem Tomcsányi Dóri divattervező és a spanyol Paloma Wool alkotásait. Remélem, hogy a gyönyörű tájak, a hangulatos városok inspirálni fognak titeket is arra, hogy egy régi álmot bátran elővegyetek és valóra váltsátok. Pontosan úgy, ahogy ti azt megálmodtátok!

@lilibordan

Galéria / 31 kép

Keresztül Amerikán - Bordán Lili útinaplója

Megnézem a galériát

A rövidebb utazás boldogabbá tesz. És függővé. Összeszedtük a legjobb hátizsákokat, amik teljessé teszik outdoor- és utazásmániás életedet.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.