Sorozat

Kép
Életmód

Mikor a vásárlás fenntartható, és jó üggyel párosul: 60 milliós rekordbevétellel zárult az Unicef Pop-Up Store and More

60 millió forintot gyűjtöttek a traumatizált gyerekeknek az UNICEF Magyarország és a Világszép Alapítvány összefogásában létrejött eseménysorozaton.

Kép
Életmód

Tényleg működik! 9 kék zónás szokás, amitől 100 évig is élhetsz

Érdemes megfogadni néhány dolgot ezek közül, ha egészségesebb és hosszabb életet szeretnél!

Kép
Életmód

Elgondolkodtató fotók! Így fog kinézni a mai generáció, ha egyszer megöregszik

Mit nekünk az otthonka!

Kép
Életmód

8 kiadó szállás az Airbnb-n, ahol hollywoodi filmeket vagy sorozatokat forgattak egykor

Mivel felkapottak, ezekért a hollywoodi szállásokért mélyen a pénztárcádba kell nyúlni!

Kép
Promóciók

UNICEF Pop-Up Store & More: Összefogás a traumatizált gyerekekért - te is tehetsz értük!

Szeptemberben újra UNICEF Pop-Up Store! A nagyszabású gardróbvásár idén a gyerekek testi-lelki jóllétéért és jogaiért küzdő UNICEF Magyarország hazai állami gondoskodásban nevelkedő gyerekeket támogató Világszép Alapítvány különleges összefogásával UNICEF Pop-Up Store and More néven valósul meg. A szervezetek a kétnapos eseménysorozat teljes bevételével a traumát átélt gyerekeket támogatják. A jótékonysági kezdeményezés nagykövetei: Blaskó Nikolett és Mihalik Enikő mellett, Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszichológus. Az online aukcióval egybekötött jótékonysági gardróbvásár idén szakmai előadásokkal, valamint adománygyűjtő vacsorával egészül ki.

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: “Átértékelődnek a dolgok: apa, férfi, színész - ez a fontossági sorrend az életemben”

Új videósorozatunkban, a Nosztalgiajáratban ismert emberekkel látogatunk el fiatalkoruk, fiatal felnőttkoruk meghatározó helyszíneire. Ebben a részben Szabó Kimmel Tamás vall őszintén a család fontosságáról az életében, a meghatározó és a kihagyott szerepekről, és arról, hogyan képzeli el magát a jövőben.

Kép
Életmód

A sorozattörténet 10 legtoxikusabb barátsága, amit ideje más szemmel nézned, mint korábban

A sorozatgyártók sokszor a valós életből merítenek ihletet, a maga könnyed, és néha kikerülhetetlenül is nehezebb részletével együtt.

Kép
Sztárok

„A lelki nyomasztást jól bírom, viszont a horrorfilmek képeitől nem tudok szabadulni” - Pálmai Annával beszélgettünk kedvenc filmjeiről

Nyár elején indult interjúsorozatunk utolsó részében Pálmai Anna színésznő avat be minket a legmeghatározóbb filmélményeibe. Jó filmekből sosem elég, és ez volt a nyári lapszámunk fő üzenete is, amiről, ha lemaradtál, a Magaziner oldaláról még beszerezheted!

Kép
Sztárok

Akkor és most: így néznek ki ma a Baywatch sorozat piros bikinis szexistennői

Emlékszel még a Baywatch gyönyörű női szereplőire? Nézd meg, hogy festenek ma!

Kép
Sztárok

Dobó Kata visszatért a Csak szex és más semmi forgatási helyszínére, így érez 18 évvel a forgatás után

A hazai filmes szakmát ünnepli 2023/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Dobó Katával beszélgettünk!

Kép
Sztárok

„Az hogy senkinek nem lett baja, egy csodálatos pillanat volt” - Trill Zsolt a Magasságok és mélységek kulisszatitkairól mesélt

A hazai filmes szakmát ünnepli 23/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Trill Zsolttal beszélgettünk!

Kép
Sztárok

Az év egyik legvártabb magyar sorozata miatt tanulta csak ezt meg Katona Péter Dániel - a fiatal színész Tündérkert kulisszatitkairól mesélt

A hazai filmes szakmát ünnepli 2023/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Katona Péter Dániellel beszélgettünk!

Kép
Életmód

Őszi sorozat-bakancslista: 7 alkotás, amit már alig várunk a következő időszakban

2023 őszén sem lesz hiány az izgalmas sorozatokból! Mutatjuk, mik jönnek a következő hónapokban!

Kép
Sztárok

22 évesen máris megválasztották az év legjobb női főszereplőjének, Román Katalin most elárulta, mi szerepel még a bakancslistáján

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Román Katalinnal beszélgettünk!

Kép
Sztárok

„Mindegyik munkám meghatározó volt a maga miértjéért” - interjú Koltai-Nagy Balázzsal

A hazai filmes szakmát ünnepli 23/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Koltai-Nagy Balázzsal beszélgettünk!

Kép
Sztárok

Ember Márk elárulta, mi volt karrierje eddigi legmaghatározóbb élménye - VIDEÓ

A hazai filmes szakmát ünnepli 2023/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Ember Márkkal beszélgettünk!

Kép
Sztárok

Sorsfordító találkozás: Járai Máté elárulta, melyik az a film, ami meghatározta az életét

Még a nyár elején indult A film, ami meghatároz névre keresztelt interjúsorozatunk, amiben a hazai közélet népszerű szereplői osztják meg velünk legkedvesebb filmélményeiket. Most Járai Mátén a sor!

Kép
Sztárok

„A gyász témájával való foglalkozás miatt én is nagyon sokat álmodtam a halállal” - interjú a Magasságok és mélységek rendezőjével, Csoma Sándorral

A hazai filmes szakmát ünnepli 2023/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Csoma Sándorral beszélgettünk!

Kép
Sztárok

„Olyan történetet mesélünk el, amiben a nézők utána magukra ismerhettek” - interjú Kerékgyártó Yvonne-nal

A hazai filmes szakmát ünnepli 2023/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Kerékgyártó Yvonne-nal beszélgettünk.

Kép
Sztárok

Sokan cserélnének vele! Patrick Dempsey-vel forgatott a magyar színésznő, így emlékszik vissza a közös munkára

A hazai filmes szakmát ünnepli 2023/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar színészt faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Horváth Lilivel beszélgettünk!

Kép
Sztárok

13 éve ért véget a Lost című sorozat: így néznek ki most az egykori szereplők

2004 és 2010 között nem volt olyan, aki ne látott volna legalább egy epizódot a Lost című sikersorozatból. De vajon mi van a szereplőkkel most?

Kép
Életmód

A kapitalizmus csúcspontja?! Erős szavakkal támadják az And Just Like That 2. évadát

A rajongók egy része szerint több, komolyabb sebből is erősen vérzik az And Just Like That című sorozat.

Kép
Sztárok

Esztergályos Cecília: „Ma már nem nagyon ismernek engem, nagy kár…”

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar színészt faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Esztergályos Cecíliával beszélgettünk!

Kép
Stílus

19 dolog, amit ma is viselnénk Carrie Bradshaw gardróbjából

A Carrie-nyakláncon túl persze.

Kép
Életmód

A rejtett szekrényei egyiptomi kincseket rejtettek! Avagy 7 érdekesség a Downton Abbey ikonikus kastélyáról

A Downton Abbey című sorozat bár lassan már 8 éve, hogy elköszönt tőlünk, ettől függetlenül még mindig találni olyan érdekességeket a sorozat kapcsán, amikről muszáj mesélnünk.

Kép
Sztárok

A Baywatch 55 éves csillaga elhallgatta azokat, akik azt mondták, hogy „túl öreg már a bikini viseléséhez”

Ha meglátod Donna D’Errico friss bikinis fotóit, tuti leesik az állad, annyira jól néz ki!

Előző oldal
Következő oldal