Nem tűr vetélytársakat: Zseniális, ahogy Katalin hercegné lekoptatott egy lányt, aki rányomult Vilmosra

Nem tűr vetélytársakat: Zseniális, ahogy Katalin hercegné lekoptatott egy lányt, aki rányomult Vilmosra
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Katalin és Vilmos immáron 13 éve házasok, ám szerelmük történetének minden egyes apró momentuma a mai napig lázban tartja a rajongókat és a sajtót, ami valahol cseppet sem meglepő.

A középosztálybeli családból érkező Katalin egykoron egy személyben váltotta valóra minden kislány tündérmeséjét azzal, hogy hozzáment egy igazi herceghez. Kettejük lányregénybe illő történetéről pedig mindig derülnek ki újabb fejezetek.

Azt már régóta tudjuk, hogy Katalin és Vilmos még a gimnáziumi évek alatt ismerték meg egymást barátaik révén, az viszont már Katie Nicholl 2013-ban megjelent, Kate: The Future Queen című életrajzi könyvéből derült ki, hogy a Middleton lány eredetileg az Edinburgh Egyetemre készült, ahova fel is vették, ám amikor megtudta, hogy a herceg St. Andrews falai között folytatja tanulmányait, kihagyott egy tanévet, majd a sikeres felvételi vizsga után, 2001-ben művészettörténet szakon kezdte meg tanulmányait immáron ő is abban az intézetben, ahová Vilmos is járt.

Szerencsére közös óráik és a társaság is közelebb hozta őket egymáshoz, ám kapcsolatuk elején szimplán csak barátok voltak - annak ellenére, hogy Katalinnak akkoriban valószínűleg már nem volt érdektelen a brit királyi család sarja. Egyik közös barátjuk meg is osztott egy régi emléket azokból az évekből, amikor a szingli Vilmosért még sorban álltak a lelkes jelentkezők...

Vilmosra nagyon rányomult egy lány az egyik bulin, ő pedig elég kényelmetlenül érezte magát tőle, mert nem tudta sehogyan se lerázni őt. Próbált udvarias lenni, de a lány nem értette a célzást. Akkor Katalin hirtelen megjelent Vilmos mögött és átölelte őt.

Vilmos persze gyorsan vette is a lapot és közölte a kicsit rámenős lánnyal, hogy...

Oh, bocsánat, de van barátnőm.

Vilmos nagyon hálás volt Katalinnak azért, hogy kihúzta ebből a szorult helyzetből és ennyire lazán és gyorsan vette a lapot.

Katalin volt az egyetlen lány a helyen, aki meglépte ezt, és ez mindössze egy hónappal azután történt, hogy elkezdtük az egyetemet.

- zárta a barát az emlékezés sorait.

Katalin és Vilmos nemsokára egymásba szerettek és 2002-től fogva bár kicsit viharos keretek között, de együtt voltak és kitartottak szerelmük mellett még akkor is, amikor a herceg 2005-ben belépett a hadseregbe és ezzel egy időben a hivatalos utazások számai is megsokszorozódtak. Bár 2007 áprilisában szakítottak, pár hónappal később már ismét egy párt alkottak, amit egy Seychelle-szigeteki utazással ünnepeltek meg. Végül Vilmos 2010. október 20-án, egy kenyai nyaraláson, Diana egykori kék zafírral és gyémántokkal díszített gyűrűjével kérte meg Katalin kezét, amit 2011. április 29-én egy világraszóló lakodalom követett. A többi pedig már történelem!

Most pedig íme 10 érdekesség Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről!

Galéria / 11 kép

10 érdekesség Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!