4 szigorú szabály, amit a Kardashian-család tagjai sosem szeghetnek meg

4 szigorú szabály, amit a Kardashian-család tagjai sosem szeghetnek meg
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Kívülről talán úgy tűnhet, előírások nélkül, öntörvényűen élik az életüket, ám a valóság nem is állhatna távolabb ettől.

A cikk támogatója a Disney+

Míg az Egyesült Királyságban III. Károly uralkodik, addig a szórakoztatóiparban egyértelműen Kris Jenner, hiszen a momagernek hála a Kardashian-Jenner testvérek mára mindannyian elképesztő követőtáborral rendelkeznek és világszerte millióan kíváncsiak az életükre – akár bevallják, akár nem. Éppen ezért nem meglepő, hogy a brit királyi családhoz hasonlóan ők is szigorú szabályok szerint töltik a napjaikat – különösen a legkisebbek, vagyis Kris unokái. Akár hiszed, akár nem, szó sincs arról, hogy bármit megtehetnének, sőt! Kim Kardashian például kifejezetten szigorú anya hírében áll, aki komoly elvárásokat támaszt a gyerekei elé.

Kíváncsi vagy, milyen előírásokat kell betartaniuk a klán legfiatalabb tagjainak? Összegyűjtöttünk neked néhányat ezek közül!

1. Ne szólj szám, nem lesz testképzavarom

Kourtney Kardashian például nem engedi, hogy a gyermekei a kövér szót használják – vagy egyáltalán csak hallják azt. „Ne mondd ki a lányom előtt ezt” – utasította még az anyját, Kris Jennert is erre a Keeping Up With The Kardashians, azaz a K, mint Kardashian című valóságshow-juk egyik epizódjában. „Annyi beszélgetést folytatunk le anélkül, hogy belegondolnánk, a gyerekeink is hallhatnak minket” – nyilatkozta később. „Azt mondják, ha egy anya magabiztos a testével kapcsolatban, akkor sokkal kisebb az esély arra, hogy a lányainál étkezési zavar alakul ki.”

Kép
forrás: Disney+

2. Csinálhatod, de nem nézheted!

A bennfentesek szerint a Keeping Up With The Kardashians epizódjainak forgatása mindent felülírt, még a gyerkőcök napirendjét is: Kourtney Kardashian és Scott Disick fia, Mason Disick például hatévesen otthon tanult annak érdekében, hogy ne maradjon ki a 11. évad részeiből. Azt viszont abszolút nem akarják, hogy a kicsik is megnézzék ezeket az adásokat, legfeljebb akkor, ha idősebbek lesznek. Szerencsére ez a szabály csak rájuk vonatkozik, rád azonban semmiképpen sem! A jó hír pedig az, hogy a Kardashian-Jennerek egy vadonatúj sorozattal jelentkezetek a Disney+-on, a The Kardashians pedig ismét bepillantást engedett az életükbe.

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie újra a kamerák elé álltnak, hogy lebilincselően őszintén fedjék fel az igazságot a címlapok mögött. A milliárd dolláros vállalkozások vezetésének intenzív nyomásától kezdve a játszadozás és az iskolába járás fergeteges öröméig tényleg mindent megmutatnak a nézőknek, úgyhogy egészen közelről figyelheted meg a reflektorfényben sütkérező család mindennapjait. A The Kardashians első évada 2022 tavaszán debütált a streaming platformon, a második évad pedig ősszel, az utolsó epizód november 24-én lesz elérhető.

Kép
forrás: Disney+

3. Kötelező a digitális detox

Kourtney Kardashian köztudottan híres arról, hogy szabályozza azt az időt, amit a lurkói a kütyüjeikkel tölthetnek. „Nehéz eldönteni, mi a legjobb a nekik, ha technológiáról van szó” – vallja, ezért korlátozza is, hogy hány percig TV-zhetnek és meddig élvezhetik a videójátékokat. A tesója, Kim pedig azokat az órákat jelölte ki, amikor a csemetéi használhatják a mobiljaikat. „A telefonok a konyhában vannak, hogy amikor felébrednek, először megreggelizzenek a családdal, majd megkapják őket.” De élőzniük azért tilos a közösségi médiában, ez már nem megy át Kim anyuka-szűrőjén. (North West nyolcévesen megszegte ezt a szabályt és csinált TikTokon egy live bemutatót az otthonukról.) Travis Scott ellenben azt nem akarja, hogy Kylie Jennerrel közös kislánya, Stormi a TV képernyőjét bámulja – ehelyett szeretné a játékra ösztönözni őt.

4. Éjjel-nappal Kardashian

Na persze nem csak a piciknek, hanem a család már felnőtt tagjainak is oda kell figyelniük jó néhány dologra. Kris Jenner elvárja, hogy a lányai MINDIG tökéletesen fessenek, mintha csak bármelyik pillanatban lefotózhatnák őket. Kendall Jenner azt mesélte, az anyjuk heti egyszer manikűröst hivatott hozzájuk, hogy megcsinálja a körmeiket, mert elfogadhatatlannak tartotta, hogy bármilyen tekintetben ne legyen rendben a megjelenésük.

Kép
forrás: Disney+

De nem csak a Kardashian-családban vannak szigorú szabályok - ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Szigorú szabályok, amiket a Beckham-gyerekeknek be kell tartaniuk

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.