Karácsonyi ajándék ötletek teaimádóknak

Karácsonyi ajándék ötletek teaimádóknak

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Lassan közeledik a karácsony, úton-útfélen karácsonyi dekorációba botlunk, és talán hamarosan mi is elkezdjük feldíszíteni a lakást a szeretet ünnepére. Viszont az ünnepi készülődéshez hozzátartozik az is, hogy kiválasszuk, megvásároljuk és becsomagoljuk a szeretteinknek szánt karácsonyi ajándékokat. Jellemzően nem is ezek a feladatok okozzák a gondot, hanem az ezt megelőző fejtörés, hogy mit adjunk ajándékba a családtagjainknak.

Hogyan döntsem el, hogy mit vegyek ajándékba?

Ha nem szeretnél nagyon mellélőni, a legjobb, ha az adott illető személyiségéhez próbálsz igazodni, amikor az ajándékokon töröd a fejed. Ha nagyon jól ismered, biztosan tudod, hogy mi a hobbija, mit szeret csinálni szabadidejében, vagy mire vágyik.

Sokszor előfordul, ha figyelünk év közben, hogy elejtenek a családtagjaink egy-egy megjegyzést, minek is örülnének igazán. Ezek a mondatok rendszerint nem figyelemfelkeltőek, ezért is kell résen lenni, ha olyat hallasz, hogy tetszik neki valami, vagy azt mondja, lehet, egyszer majd ő is vesz ilyet magának. Az ilyen elejtett megjegyzéseket érdemes jegyzetelni, hiszen Murphy törvénye szerint pont akkor nem fog eszünkbe jutni egy sem, amikor kellene.

Ha nagyon nincs ötleted, rá is kérdezhetsz, hogy mit szeretne, kutatások szerint ugyanis az ilyen ajándékoknak legalább annyira lehet örülni, mintha meglepetés lett volna. Viszont ha ragaszkodsz a meglepetéshez, mindenképp olyan dolgot válassz, ami illik az ajándékozott személyiségéhez. Ha csokiimádó, akkor csokoládé különlegességet, ha a sajtokért van oda, akkor sajt specialitásokat, ha pedig mindig gőzölög a kezében egy csésze forró tea, akkor a tea ajándékcsomag a nyerő ötlet.

Teát adni karácsonyra?

Ha van teaimádó rokonod, vagy esetleg te is az vagy, akkor nem lehet meglepetés a számodra, hogy a teázás szerelmesei általában mindent akarnak, ami a teázáshoz köthető. Ide lehet sorolni például egy csodaszép teáscsészét, jópofa vagy elegáns kanalakat, édesítőszer tartót, teás kancsót, keksztartót, de lazább stílusúak egy vicces teafilter formájú fülbevalót is imádni fognak. És akkor ott vannak még a különböző ízű és típusú teák és a különleges teaválogatások.

Mint láthatod, egy teakedvelő számára szinte végtelen az ötletek száma, így neked csak azt kell eldöntened, hogy mivel leped meg a tearajongó rokont. Aki szertartásszerűen és rendszeresen fogyaszt teát, biztos, hogy nagyon fog örülni, ha azt érzi, hogy direkt miatta kutattál fel egy különleges teaválogatást. A matcha teát méltán nevezik a teák királynőjének is, hiszen a legaprólékosabban és legnagyobb odafigyeléssel előállított teafajta. Egészségre gyakorolt hatása pedig egészen elképesztő, főleg a kiemelkedően magas antioxidáns tartalma miatt. Emellett gyönyörű szertartás is kapcsolódik hozzá, ami a lelkünket is átmelegíti.

Ha van teaimádó családtagod, és még nem tudod, hogy mit ajándékozz neki, lepd meg karácsonyra egy díszdobozos matcha tea karácsonyi ajándékcsomaggal, melyet az M Matcha állított össze a teázás szerelmesei számára.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.