Elolvadunk! Ilyen nagyot nőtt már Cameron Diaz kislánya - FOTÓ

Elolvadunk! Ilyen nagyot nőtt már Cameron Diaz kislánya - FOTÓ
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Lassan már 8 éve annak, hogy a színésznő végleg hátat fordított a színjátszásnak, hogy egy egészen új életet kezdjen távol az álomgyár falaitól.

Cameron Diaz tényleg a csúcson hagyta abba, amikor a 2014-es Annie című filmje után úgy döntött, hogy közel 20 év színészkedést követően visszavonul a filmezéstől. Ezt pedig olyannyira komolyan is gondolta, hogy azóta sem sikerült egy olyan hangzatos forgatókönyvet összedobni, ami elég kecsegtető lenne számára ahhoz, hogy visszatérjen a hollywoodi pörgésbe, és ha kis időre is, de maga mögött hagyja azt a harmonikus, újrarendezett életet, amiben szemmel láthatóan tökéletesen boldogan érzi magát.

Cameron 2015-ben házasodott össze Benji Maddennel, a Good Charlotte zenekar gitárosával, majd 2019. december 30-án megszületett kislányuk, Raddix, akit béranya hozott a világra. Hivatalos képet még nem mutattak a kicsiről, ám a lesifotósoknak párszor már sikerült lencsevégre kapniuk a színésznőt a kicsivel. Így volt ez pár nappal ezelőtt is, amikor Cameron éppen egy Los Angeles-i kávézóból távozott a karján ülő Raddix-szel.

A 49 éves egykori színésznő szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát ebben az új szerepben. Az utóbbi években pedig családja mellett minden idejét a vállalkozása köti le. Ugyanis 2020 júliusában indította el saját bormárkáját, az Avaline-t, melynek termékei egytől egyik egy organikusan gazdálkodó pincészetnél készülnek, így a nedűk nemcsak vegánok, de cukor és génmódosított alapanyag sincs bennük.


És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Ő Cameron Diaz húga, akivel egykor szinte ikertestvéreknek néztek ki: 4 gyermeket nevel

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!