Láttad már? Ilyen sármos pasi lett Natasha Richardson és Liam Neeson idősebbik fia

Láttad már? Ilyen sármos pasi lett Natasha Richardson és Liam Neeson idősebbik fia
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Talán nem meglepő az sem, hogy a 27 éves srác követi méltán híres szüleit a pályán.

Liam Neeson nevét a Schindler listája révén éppen csak bevéste a hollywoodi nagykönyvbe a szakma, amikor a színész 1993-ban egy Broadway darab, az Anna Christie munkálatai kapcsán ismerte meg a címszerepet játszó színésznőt, Natasha Richardsont. Találkozásukból szerelem, majd egy év múlva házasság lett, amit az 1995-ben Micheál és 1996-ban született öccse, Daniel tett tökéletesen teljessé.

Idilli életük azonban 2009. március 16-án örökre megváltozott. Liam és Natasha gyerekeikkel éppen a kanadai Mont Tremblant síeltek, amikor a színésznő síbalesetet szenvedett. És bár a szállásra visszaérve még csak fejfájásra panaszkodott, állapota gyorsan rosszra fordult és kómába esett. A gyors orvosi segítség ellenére sem tudták megmenteni az életet és két nappal később lekapcsolták a gépekről. Halála után férje a munkába menekült és pár szerelmi próbálkozást leszámítva még mindig egyedülálló, fiaik eközben felnőttek és ami azt illeti idősebbik gyermekük, Micheál szintúgy színészként képzeli el a jövőjét, mint szakmailag is elismert családja.

Kép
forrás: Getty Images

Miért mondjuk ezt?

Nos, mert bár az Oscar-díjra is jelölt, többszörösen díjazott Liam Neeson egy teljesen hétköznapi ír családból - édesanyja szakácsnő, édesapja pedig iskolai gondok volt - csöppent bele a showbizniszbe úgy, hogy az egyetem után targoncakezelőként és sofőrként is dolgozott mielőtt végleg a színház mellett tette le a voksát. Ezzel ellentétben Natasha Richardson mondhatni egy színészdinasztiába született. Már nagyszülei is ismert színészek voltak, édesapja Tony Richardson a brit Free Cinema legismertebb rendezője, édesanyja pedig Vanessa Redgrave Oscar-díjas színésznő. Utóbbit többek közt olyan filmekben láthattad, mint a Gyilkosság az Orient Expresszen, a Bűn és bűnhődés, vagy a Levelek Júliának. Utóbbiban nem mellesleg második férjével, Franco Neroval közösen szerepelt. Natasha húga, Joely Richardson pedig a 101 kiskutyából, a Kés/alatt-ból és a Vörös verébből lehet ismerős.

Vanessa Redgrave, Liam Neeson, Natasha Richardson és húga Joely 2000-ben.
forrás: Getty Images
Vanessa Redgrave, Liam Neeson, Natasha Richardson és húga Joely 2000-ben.

Egy ilyen felvezető után pedig mutatjuk is Micheál, aki mint ahogy már mondtuk, szintúgy a filmszakmában kezdi egyre jobban megvetni a lábát!

Galéria / 7 kép

Akkor és most: Így néz ki Natasha Richardson és Liam Neeson 26 éves fia

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 15 kép

8 sztárpár, akiről már lehet el is felejtetted, hogy közös gyermekük van

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?