Katalin hercegné januárban 40 éves lesz: mutatjuk, hogy ünnepelte eddig a szülinapját

Katalin hercegné januárban 40 éves lesz: mutatjuk, hogy ünnepelte eddig a szülinapját
Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo / Contributor

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Nagyot fordult vele a világ, ahogy hozzáment Vilmos herceghez és ez a születésnapja ünneplésén is látszik.

Katalin hercegné január 9-én ünnepli a 40. születésnapját és bár a lesifotósok minden lépését követik, ezt a napot mindig sikerül a nyilvánosság kizárásával, a szerettei körében töltenie. Egyelőre nem tudni, hogy Vilmos és Katalin hogyan ünneplik idén a hercegné szülinapját, de az tuti, hogy három gyerekükkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel töltik majd.

Hogyan ünnepelt eddig?

  • 2007: Katalin 25. szülinapja: ekkor már Vilmos barátnője volt, ezért rengeteg lesifotós állt lesben a londoni lakása előtt, hogy fotót készítsen a szülinaposról. A Clarence-ház kiadott egy hivatalos közleményt, amiben kérték a sajtót, hogy hagyják békén Vilmos szerelmét, aki akkor épp katonai szolgálatot teljesített, így nem tudott Katalinnal ünnepelni, helyette Pippával szórakozott aznap este.
  • 2008: Katalin 26. szülinapja: Katalin ebben az évben is Vilmos nélkül ünnepelt, helyette a családjával vacsorázott Londonban, majd testvérével mentek el bulizni egy klubba. Ráadásul a parti napokig tartott, amihez csatlakoztak a herceg legközelebbi barátai is.
  • 2009: Katalin 27. szülinapja: Vilmos nagyon romantikus estével lepte meg szerelmét ebben az évben, amikor végre kettesben ünnepelhették Katalin szülinapját, mielőtt a hercegnek katonai kiképzésre kellett mennie. A skóciai Balmoralban, dédnagyanyja kedvelt búvóhelyén, egy folyómenti házikóban várta Katalint Vilmos egy gyertyafényes vacsorával. Hát kell ennél romantikusabb?
  • 2010: Katalin 28. szülinapja: egy gyönyörű gyöngyfülbevalót kapott Vilmostól a 28. szülinapjára, amit a család kiskutyája elvileg lenyelt.
  • 2011: Katalin 29. szülinapja: ez volt az utolsó szülinapja royal titulus nélkül, így lazára vette a dolgot és az egész hétvégét Vilmossal és annak barátaival töltötte.
  • 2012: Katalin 30. szülinapja: Katalin már Vilmos feleségeként ünnepelte ezt a kerek évfordulót, így lehetetlen volt számára, hogy bulizni menjen anélkül, hogy feltűnést keltene. Épp ezért egy visszafogott összejövetelt rendezett, amire a családját és a barátait is meghívta.

Ezután a 31. a 33. és a 36. szülinapját várandósan töltötte, közötte pedig babázott, illetve visszafogott családi összejöveteleket tartott. 2021-ben karanténban töltötte a 39. szülinapját Norfolkban, ahol Vilmossal és három gyermekükkel teadélutánt tartottak. Reméljük, utólag az is kiderül, hogy hogyan ünneplik idén ezt a kerek évfordulót.

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

Katalin hercegné 4 kedvenc hajviselete, ami kiállja az idő próbáját

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!