Így lehetsz szuper hatékony a munkahelyeden

Így lehetsz szuper hatékony a munkahelyeden

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A szervezettség figyelmet igényel, de megéri a befektetést, mert később nem emészti fel az energiáidat ezer más dolog, és teljes gőzzel a munkára koncentrálhatsz. Miután már megmutattuk, hogyan tedd rendbe a gardróbodat, most 7 tippünkkel abban segítünk, hogyan lehetsz szuper hatékony a munkahelyeden. 1. Tegyél rendet az asztalon!


Sok időt és ősz hajszálat spórolsz azzal, ha nem hagyod a káoszt eluralkodni. Ez persze nem csak a munkahelyre igaz, hanem az otthodra is. Nem vicc: a lakásban uralkodó állapotok tükrözik azt, hogy mennyire tartod kézben a dolgokat az élet egyéb területein. Ha a szobában szanaszét hevernek a ruhák, könyvek, parfümök, cukorkás zacskók... egyszóval túl sok dolog van elöl, akkor kicsúszott a kezedből az irányítás.





2. Tartsd meg a rendet!


Kép


Becsüld meg azt az időt, amit a rendrakásra fordítottál, és ne rontsd el újabb kacathalmazokkal. Az előzőekben az is segít, ha használat után mindent azonnal visszateszel a helyére, megelőzve a végeláthatatlan rendetlenség kialakulását.





3. Használj naptárt!


Kép

Mostanában az a trendi, ha mindent tableten vagy okostelefonon tartunk számon, de valójában sokat segít, ha írásban is látod a tennivalókat. Így sokkal egyszerűbb elkerülni, hogy például egy időpontra két megbeszélést egyeztess. Tedd a naptárat az éjjeliszekrényre, vidd magunkkal a munkahelyre, legyen mindig szem előtt – a legjobb módja annak, hogy megtanuld rendszerezni az életed.





4. Emlékeztesd magad!


Kép

A legbiztosabb módja annak, hogy ne feledkezz meg egy fontos tárgyalásról vagy találkozóról, ha nemcsak beírod a naptárba, hanem emlékeztetőt is beállítasz hozzá. Lehetőleg az első figyelmeztetést az esemény kezdete előtt 1 órával időzítsd, így biztosan nem késel majd el.





5. Írd le!



Kép


Haladó rendszerezők kedvence a napi teendő lista írása. Előző este érdemes összeszedni a gondolataid a következő nappal kapcsolatban, és leírni az elvégzendő feladatokat, meetingeket, egyéb fontos eseményeket. Reggel csak rápillantasz a listára, és tudod, mi vár rád. Este megint készülj rá a másnapra – egy idő után rutinná válik majd, és sokat javít az időérzékeden is.





6. Használd a telefonos noteszt!


Kép


A legtöbb okostelefonon megtalálható az írott notesz elektronikus változata. Mivel a mobil általában mindig kéznél van (a toll-papír kombóval ellentétben), így ez a legjobb módja annak, hogy hirtelen támadt gondolataidat, ötleteidet gyorsan feljegyezhesd.





7. Mondj nemet a közösségi médiára!


Kép


Persze nem az örökké tartó megvonásra kell gondolni, de tény, hogy ha határidős munkán dolgozol, akkor legjobb, ha elkerülöd a Facebook-ot, Instagramot. „Csak gyorsan végigfutom az Instát!”, aztán persze mindig találsz valami érdekeset, és a végén akár egy órát is ott ragadsz. Tuti tipp: szabj egy időkeretet, mialatt 100%-ig csak a munkára koncentrálsz, vagy alternatívaként kezd a napot a kedvenc oldalaid gyors végigböngészésével, majd később már ne csábulj el.


Készen állsz a praktikus ruhatár összeállítására? Kattints!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

24 színész a Harry Potter-filmekből, akik már nincsenek közöttünk

Kereken húsz évig forgatták a filmeket, sajnos a szereplők közül sokan nem láthatták már a történet végét a vásznon.

Kép
Sztárok

6 sztár, akit mindenki imádott a 2000-es években, azóta viszont nyom nélkül eltűnt

Ők volt a 2000-es évek legnagyobb hírességei. Hová tűnhettek?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand kőkeményen beszólt Melissa McCarthynak: szerinte nem a diétától fogyott 34 kilót!

Melissa McCarty rengeteget fogyott, Barbra Streisand pedig azzal vádolta, hogy ennek nem a diéta, hanem valami más áll a hátterében!

Kép
Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Te is mindig irigykedsz azokra a nőkre, akik mindig rendet és tisztaságot tudnak tartani? Nem olyan nehéz, csak megfelelő rendszer kell hozzá!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar tehetség, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos tehetség!

Kép
Életmód

3 egyszerű gyakorlat, amitől laposabb lesz a hasad, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!