1
/
7
forrás: Getty Images
Mogyoróvaj
A bontott mogyoróvaj a spájzban 2-3 hónapig ehető marad a szavatossági idő lejárta után, míg hűtőben 6-9 hónapig! Sőt, még ennél is tovább bírja, ha 100%-ban természetes mogyoróvajról beszélünk. Egyébként hosszú idő eltelte után sem jelenik meg benne penész, viszont az íze megváltozik, és nem lesz már túl kellemes, így túl sokáig nem érdemes várni vele.
A bontott mogyoróvaj a spájzban 2-3 hónapig ehető marad a szavatossági idő lejárta után, míg hűtőben 6-9 hónapig! Sőt, még ennél is tovább bírja, ha 100%-ban természetes mogyoróvajról beszélünk. Egyébként hosszú idő eltelte után sem jelenik meg benne penész, viszont az íze megváltozik, és nem lesz már túl kellemes, így túl sokáig nem érdemes várni vele.
6+1 étel, ami még hónapokig fogyasztható a szavatossági idő lejárta után
Vigyázat, lehet, hogy ezután le fogsz szokni a csirkemellről‼Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre
A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!