A hal az egyik legjobb fehérjeforrás az általános egészség szempontjából, mivel rengeteg tápanyagot, és jótékony zsírokat tartalmaz, valamint kiváló D-vitamin forrás is. Egy adag lazac vagy pisztráng például 570 és 645 közötti Nemzetközi Egységnyi D-vitamint fedez. Szerencsére rengeteg módja van annak, hogy ízletes halakkal gazdagítsuk az étrendünket. Párolva, grillezve, sütve, füstölve, a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen!
3 D-vitaminban gazdag étel, amit érdemes rendszeresen fogyasztani
Te tudod, hogy mi az a szulforafán és milyen betegségek előzhetők meg vele? Ezentúl tuti, hogy több olyan zöldséget fogsz fogyasztani, amiben megtalálható!7 kedvenc akciófilmünk, ahol a nőké a főszerep: meghódították a férfias műfajt
Az akciófilmet nem kifejezetten tartják női műfajnak. A zsáner mindig inkább a hímek felségterületének számított, sokáig csak a férfinemből kerültek ki azok a hősök, akik száguldottak, ugrottak, gurultak, verekedtek és lövöldöztek első vagy többedik vérig, megmentve ezzel a párjukat, a családjukat, esetleg az egész világot.