Bennfentes: Egy tesztfotózás kulisszatitkai

Bennfentes: Egy tesztfotózás kulisszatitkai

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.


Sziasztok Bennfentesek! Az utóbbi hetek sem teltek kimondottan unalmasan. Míg sokan az érettségire készültetek, kis csapatommal bőszen gyártottuk a saját divatanyagokat, melyek bearanyozták a hétvégéinket az alkotói folyamatok mozgalmas energiáival.
Az ügynökségen sincs megállás, sorra bővül szebbnél szebb és tehetségesebbnél tehetségesebb lányokkal a kis családunk. Ez természetesen nagyon sok munkával és odafigyeléssel jár, miközben a már tapasztaltabb lányok karrierjét is egyengetnünk kell. Lassan minden nyári utazás szerződésének a végére pont kerül és felszállnak a modellek a repülőkre. Utazások előtt a már tapasztalt lányok tanítják az újakat, mi ismerkedünk velük és tanulunk minden nap tőlük valamit, vica versa. Véget nem érő csodás fejlődési folyamat ez, mikor az ember kreatív szakmában dolgozik, és lelkekig hatolóan foglalkozik emberekkel és emberi sorsokkal.

Kép


Tombor Nellink táplálkozási tanácsokkal látta el a modelleket, illetve arról tartott előadást, hogyan osszák be a zsebpénzüket adott piacokon és miket tudnak abból főzni ott. Barabás Henriett is becsatlakozott az előadók közé, öltözködésre és megjelenésre vonatkozóan tett javaslatokat és praktikus ruhadarabok beszerzéséhez adott ötleteket a lányoknak, akár Szingapúrban, akár Milánóban, vagy bárhol is járnak a világon. Molnár Julink pedig kifutós járástechnikákat oktatott az újdonsült szépségeknek. Természetesen az új arcok első tesztfotózásán már a jól megszokott módon én is részt vettem, mint stylist, hiszen így azonnal rálátást nyerek az adott lány kvalitásaira és hiányosságaira.

Kép

Saját anyagaink gyártása is kamatozó, és szívmelengető elismerések hada ér minket valamint igen neves megjelenések várhatóak a következő hetekben, amivel a nemzetközi porondon is feltűnik a nevünk végre. Kövessétek az oldalamat – peterfrakstyling – és láthatjátok, miket alkottunk az Attractive gyönyörűségeivel mostanában.
Lassan vége az iskolának, az érettségizőink is hamarosan fellélegezhetnek és az ügynökség nagy része útra kel megmérettetni magát és világot látni. A kicsik addig nyáron itthon szereznek tapasztalatokat fotózások és workshopok alkalmával.
Kép

Négy újdonsült szépségünket sikerült lefotóznom kedvenc fotósommal Mihály Zolival: Mabella, a vörös démon egy közösségi oldalon akadt a horgunkra, a gazella testű Marilyn az oldalunkon keresztül jelentkezett hozzánk, Nikolett szépségére és különleges adottságaira barátunk Ajkai Dávid figyelt fel Szegeden sétálva, csodálatos átalakuló művésznőnk Sirah képeire szintén egy közösségi oldalon figyeltünk fel.
Nyáron folytatjuk a véget nem érő tanulást, alkotást, ötletelést és fejlődést, leöblítve egy-egy fröccsel koncerteken és fesztiválokon természetesen. Remélem találkozunk!

Kép
Kép


Tesztfotók: Mihály Zoltán, Smink: Galambos Eszter L’école, Haj: Telenkó Ábel és Kiss Pál Close Salon, Styling: Frák Péter, Modellek: Mabella, Marilyn, Nikolett, Sirah Attractive models, Ruhák: F&F, H&M, Konsanszky

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!