Végre valódi nők! A fast fashion márka egy korszakalkotó fehérnemű kampánnyal készült a mellrák elleni küzdelem hónapjára

Végre valódi nők! A fast fashion márka egy korszakalkotó fehérnemű kampánnyal készült a mellrák elleni küzdelem hónapjára
Forrás: Primark

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

A mellrákszűrés fontossága, felismerése és kezelése kapcsán szerencsére egyre több nagyvállalat szólal fel.

A mellrák elleni küzdelemhez szerencsére egyre több olyan nemzetközi cég is csatlakozik, akik népszerűségüknek köszönhetően nagyobb hangot és figyelmet adhatnak a témának a közösségi médiumok platformjain. Kampányaikkal olyan korosztályok figyelmét is felhívhatják a megelőzés, és így a vizsgálatok fontosságára, akiket bár statisztikailag még viszonylag ritkán érint ez a betegség, ettől függetlenül a prevenció szempontjából elkerülhetetlenül fontos az, hogy hozzájuk is eljusson ez az üzenet.

Az 1969 óta létező ír Primark is így gondolta, amikor október elején ismét útnak indította legújabb a rózsaszín hónapra időzített kampányát, ezzel is támogatva azokat a jótékonysági szervezeteket, akik nemcsak segítenek a mellrákos betegeknek, de egész évben azon dolgoznak, hogy egyre több nő merjen élni az önvizsgálat lehetőségével és vegyen részt a kötelező szűrővizsgálatokon.

Célunk az, hogy megkönnyítsük a mellrákban szenvedő nők mindennapjait a kezelés és a gyógyulás minden szakaszában, valamint népszerűsítsük a lehetséges megelőző intézkedések, például az önvizsgálat fontosságát

- írják az oldalukon.

A melltartóknál a textúrák mellett a kényelmes varrásokra is nagy hangsúlyt helyeztek, és úgy alakították ki őket, hogy alkalmazkodjon a legkülönfélébb igényekhez, így maximális kényelmet és önbizalmat adva azoknak a nőknek is, akik esetleg a betegség után lábadoznak. A fehérneműk mellett pedig pizsamáknál és a különféle otthoni daraboknál is a komfortszint volt a fő irány. A cég már tavaly is kiemelt szerepet adott a mellrákon átesett nőknek, így nem is volt kérdés, hogy idén is a lehető legőszintébb oldaláról közelítik meg a dolgot...

A fájóan valódi és néhol felkavaró, ám kétségtelenül több szempontból korszakalkotó fehérneműkampány képeit galériánkra kattintva láthatod!

Galéria / 8 kép

A Primark fehérnemű kampánya a mellrák elleni küzdelem hónapjára

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!