Jön az ország első meta-esküvője!

Jön az ország első meta-esküvője!
Forrás: Marriott Hotel

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Spanyol tengerparti álomlagzit nyerhetnek a jegyespárok

Egyedülálló kezdeményezés indul Magyarországon: ez a meta-esküvő, ahol a jegyespárok mindent kipróbálhatnak személyesen a Nagy Nap előtt: egy romantikus vacsora után bepillanthatnak a lagziba, a sikeres esküvői fotózás kulisszáiba, a zeneválasztás rejtelmeibe vagy épp kiválaszthatják a nekik leginkább tetsző menyasszonyi- és vőlegényruhát.

Kép
forrás: Marriott Hotel

Hol legyen az esküvő? Milyen legyen az álomruha? Milyen legyen a torta, a díszítés, a vacsora? Minden házasulandó szembesül ezekkel a kérdésekkel. A képeket, posztokat, katalógusokat nézegetve pedig még több kérdés merül fel a jegyespárban. Most azonban egy igazi próbaesküvőn kaphatnak válaszokat szakértőktől a párok, akik mindent átélhetnek, amit a Nagy Nap tartogat számukra. A meta-esküvő megálmodója egy olyan eseményt szeretett volna létrehozni a jegyeseknek, ahol nézőként vehetnek részt a saját esküvőjük főpróbáján, miközben a legnevesebb szakértők segítségével nyerhetnek bepillantást egy gyönyörű és felejthetetlen esküvő szervezésének titkaiba.

Kép
forrás: Marriott Hotel

A Jegyesek Napján, október 14-én már 11-től várja a Budapest Marriott Hotel a párokat, akik egy kiállításon nézhetik meg a legrangosabb szolgáltatók kínálatát. Este egy romantikus vacsora várja őket, ahol az esküvői ételek kiválasztásáról, a tálalásról, és az időzítésről is szó esik majd, de bepillanthatnak az esküvői fotózás-filmezés rejtelmeibe is, valamint azt is megnézhetik és meghallgathatják, hogy milyen díszítést vagy épp tortát ajánl a szakértő a különféle esküvőkre. A zeneválasztásban is segítséget nyújtunk és az esküvői ruházatot is bemutatjuk. Nagy Ágota elhozza a legszebb menyasszonyi ruháit, Agócs Norbert pedig a legfinomabb tortát és sütiket.

kezdte Mészáros Barbara esküvőszervező, a meta-esküvő megálmodója.

A program azért is kínál nagyszerű lehetőséget a pároknak, mert a segítségével abszolút beleélhetik magukat egy olyan esküvőbe, ami a számukra a legmegfelelőbb, hiszen a különböző esküvői programokat időrendben követi az esemény, akárcsak egy valódi lagzin. Így a párok nem a saját esküvőjükön kísérleteznek, hanem a legnevesebb szakemberek garmadája kalauzolja őket végig az egész meta-esküvőn.

Sokan csak egy-egy kép vagy poszt alapján döntenek arról, milyen esküvőt is szeretnének, de bele sem gondolnak, mennyi buktató lehet a nagy nap megszervezésében és lebonyolításában. Ez a program azért jött létre, mert így maguk is végigélik a nagy napot, a szakértők pedig segítenek belátni a kulisszák mögé. A neves ceremóniamester, Herendi Gábor és Bohács Róbert Vőfély végig bemutatják az eseményeket. Azt mondhatjuk, hogy a párok gyakorlatilag egy nászajándék áráért részt vehetnek a saját próbaesküvőjükön, és mindent átélhetnek, amit egy valódi esküvő tartogathat nekik, közben pedig egy romantikus vacsorát is élvezhetnek.

tette hozzá az esküvőszervező. Az esemény sztárvendégei Jenes Kitti és Veréb Tamás lesznek, akik a bevonulózenét és a nyitótánc zenéjét éneklik majd el, rajtuk kívül pedig az esküvői szakma krémje avatja be a párokat az egyes szakterületek kulisszáiba. A meta-esküvővel most nyerhetnek is a párok, hiszen a résztvevők között kisorsolnak egy 2,5 millió forint értékű spanyolországi tengerparti esküvőt a gyönyörű Alicantéban.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.