Exkluzív: így pózol a gyönyörű magyar színésznő a Budapest Noir első plakátján

Exkluzív: így pózol a gyönyörű magyar színésznő a Budapest Noir első plakátján
2017. augusztus 8.

Nálunk láthatod először a Tenki Rékával készült plakátot!

Végre, végre, végre, az év egyik legnagyobb durranásának ígérkező filmje a finisbe ért. A Gárdos Éva rendezte Budapest Noir Kondor Vilmos hatalmas sikerű regénye alapján készült, és már most nagy várakozás övezi, hiszen nemcsak a történet lebilincselő, hanem elképesztő szereplőgárdát is sikerült hozzá összeválogatni.

A sztori:


Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében, hogy kiderüljön az igazság.

A filmben feltűnik az összes nagy kedvencünk: Dobó Kata, Anger Zsolt, Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka, Törőcsik Franciska, Kulka János, Mucsi Zoltán és Kováts Adél, kell náluk jobb garancia egy izgalmas mozihoz? Szerintünk sem!

Egy rövid előzetes erejéig már bepillantást nyerhetünk a ígéretes mozi fülledt hangulatába, most pedig az elkövetkezendő napokban folyamatosan érkezik egy-egy exkluzív karakterplakát a filmhez – nálunk a gyönyörű Tenki Rékával készült ízelítőt nézhetitek meg, aki nemrég felkerült a Variety szaklap 10 legígéretesebb európai filmes tehetségét tartalmazó listájára.

Kép

A bemutatóra viszont még egy kicsit várni kell, a Budapest Noirt november 2-án vetítik először a mozikban. Mi biztosan ott leszünk!

Így viseld a szezon legtrendibb színét, a pirosat

Minden outfit jobb egy kis pirossal!

Vajon tényleg hasonlítanak? Ilyen, amikor a színészek találkoznak az általuk megformált karakterrel

A színészeknek a legnagyobb kihívást minden bizonnyal ezek a szerepek jelentik.