Ilyenek az egyes csillagjegyek, amikor szerelmesek

Ilyenek az egyes csillagjegyek, amikor szerelmesek
Forrás: Europress
2016. november 4.
Szerző: V. Zsófi

Ismerősen hangzik?

Tükröt tartunk eléd és megmutatjuk, hogy viselkedsz a legkényesebb, legérzékenyebb helyzetben: amikor szerelmes vagy. Keresd ki a csillagjegyed és tudd meg, hogy viselkedsz a szerelemben és mire kell odafigyelned!

Kos

Tele vagy élettel és energiával és szereted a kapcsolataidat is intenzíven megélni. Arra kell ügyelned, hogy ne játszd túl a kedvenc macska-egér játékodat, ha egyszer forrón, máskor fagyosan viselkedsz vele, az még a legodaadóbb partner idegeit is kikészíti!

Ideális partner: Oroszlán, Nyilas

Bika

Érzéki vagy és ha valakivel megvan a kémia, nagyon szenvedélyes tudsz lenni, ami nem is múlik gyorsan. Ha elköteleződnél, nem tűröd a másiktól a taktikázást, az egyenes, korrekt, megbízható férfit értékeled.

Ideális partner: Skorpió, Szűz

Ikrek

Az optimizmusod, a műveltséged, no meg a beszélőkéd bűvöli el a partneredet. Reménytelen romantikus vagy viszont és nem szeretsz egyedül lenni, ami a szerelemhez való túlzott ragaszkodásba csaphat át. Figyelj a partnered jelzéseire, nem mindenki szereti, ha kisajátítják!

Ideális partner: Mérleg, Ikrek

Rák

Sosem bolondít meg teljesen a szerelem, valamennyire mindvégig tudatos maradsz. Igaz kapcsolatot keresel, vonzanak azok az emberek, akik terheket cipelnek, ambíciózusak és elhivatottak. Általában azért szeretnek beléd, mert támogatod a szerelmed lelkesedését és mindig meg tudod nevettetni.

Ideális partner: Skorpió, Bika

Oroszlán

Mágnesként vonzod magadhoz az embereket és a figyelmet, karizmatikus és magabiztos vagy, könnyen ismerkedsz. Ám amikor szerelmes leszel, akkor csak az az ember létezik számodra, nagyon hűséges tudsz lenni. A féltékenykedésre és az uralkodásvágyad visszafogására kell figyelned.

Ideális partner: Kos, Oroszlán

Szűz

Próbálod lazának feltüntetni magad, de ha szerelmes vagy, az érzés teljesen felemészt. Könnyebben jön számodra a taktikázás, a vádaskodás és a féltékenykedés, mint a nyugodt boldogság. Pedig kedves, türelmes és szeretetreméltó vagy, erre mindig emlékezz, no meg arra, hogy ne csak te dolgozz a kapcsolatotokon!

Ideális partner: Ikrek, Bika

Olvasd el ezt is!

Mérleg

Tudod mi a jó neked és nem nyugszol, amíg azt nem kapod, amit érdemelsz, például, hogy tiszteljen a másik fél. Nem sietsz sehova, kivárod, míg kiderül valakiről, érdemes-e vele komolyra fordítani a dolgokat. A béke és fenntartása és a kiegyensúlyozott kapcsolat nagyon fontos számodra.

Ideális partner: Vízöntő, Ikrek

Skorpió

Szuperszexuális vagy és a szerelem a minden számodra. Szenvedélyesen szeretsz és szenvedélyesen drámázol, néha kicsit talán túl agresszívan. Mivel ennyire intenzív vagy, nálad nyugodtabb partnerre van szükséged. Hajlamos vagy borúsan látni a világot, de ne hagyd, hogy az aktuális rosszkedved a kapcsolatodra is rányomja bélyegét.

Ideális partner: Rák, Halak

Nyilas

Független, szabadságkereső és kalandvágyó vagy, és szereted, ha ezt felismeri és tiszteletben tartja a szerelmed. Ösztönösen esel szerelemben, de minden valószínűséggel egy hasonlóan intelligens, jó ízlésű és utazás mániással, mint te magad. Mindig mozgásban kell lenned és olyan partnert választasz, aki szintén nem akar „megállapodni”.

Ideális partner: Oroszlán, Vízöntő

Bak

Nem keresel párkapcsolatot, mert a romantikánál szinte minden mást előre valóbbnak tartasz. Praktikus vagy és szereted tudni miért is dolgozol, családot és kényelmes boldogságra vágysz. Nagyon tudsz szeretni, de távol tartod magad az őrülten szenvedélyes emberektől.

Ideális partner: Szűz, Bika

Vízöntő

Egyszerre jellemző rád az álmodozás és a stratégiai gondolkozás, ami a párkapcsolataidra is igaz. Folyamatosan, tudatosan teszteled, hogy a másik fél lehet-e számodra a tökéletes partner, miközben extrém, szenvedélyes „nem tudok élni nélküle” szerelemre vágysz. Ha magtalálod azt, akivel ez lehetséges, soha többé nem ereszted!

Ideális partner: Mérleg, Nyilas

Halak

Szeretetreméltó, édes és rugalmas vagy, bárkit képes vagy levenni a lábáról. Hajlamos vagy elkényeztetni a szerelmedet, de vigyázz, ne áldozd be a saját igényeidet a nagy odaadásban! Amikor szerelmes vagy, egy veszekedés napokra elronthatja a kedved, de egy kis kedvesség, vagy bók hamar fel is tud vidítani.

Ideális partner: Rák, Skorpió

Ismerősen hangzik?

Már nem érdeklik a beszólások! Eva Longria büszkén pózol plusz kilóival – FRISS FOTÓ

Elhagyva az örökletes sanyargatást, Eva most azt teszi – és valószínűleg eszi –, amit akar!

Melyik harisnya, melyik cipővel mutathat jól? Most eláruljuk!

Szabályok - azaz manapság nevezzük őket csak esztétikai tippeknek - mindenre vannak, az hogy ezeket miként hasznosítod pedig már a te dolgod.

Áll a bál a királyi családban! Diana hercegnő unokahúga ezzel a ruhával kiverte a biztosítékot

Bár Kitty Spencer hivatalosan nem a királyi család tagja, sokan nem nézik jó szemmel az esetet!

Ezt árulja el a személyiségedről az, hogy milyen az íróasztalod

Tény, hogy nehéz rajta rendet tartani, de lehet, hogy te inkább a szétszórt papírok között tudsz hatékonyabban dolgozni.

Ez az 5 csillagjegy lehet a leghűségesebb barátod, aki a sírig is kitart melletted

Neked van olyan barátnőd, akivel már évtizedek óta elválaszthatatlanok vagytok? Akkor jól figyelj, mert valószínűleg a következő 5 csillagjegy szülötte!

Azta! Így nézett ki a Victoria's Secret Show 10 és 20 évvel ezelőtt

Amikor még Heidi Klum és Seal együtt voltak...

Újabb cég döntött úgy, hogy többé nem hazudik a vásárlóinak – Neked tetszenek a Photoshop-mentes fotók?

A divatkampányok nem a legjobb iránymutatást adják az egészséges énképhez vezető úthoz.