Micsoda? Gossip Girl írója szörnyű titkot árult el Blair és Chuck szerelméről

Micsoda? Gossip Girl írója szörnyű titkot árult el Blair és Chuck szerelméről
2016. október 19.

Ami nem is létezik? Ehhez le kell ülnünk.

Gossip Girl társszerzője, Josh Schwartz egy friss interjúban árult el olyan részletet a sorozatról, amitől neked is leesik az állad. Kiderült egy apró titok, ami alapjaiban változtatta meg a cselekményt, mondhatnánk úgy is, hogy az eredeti elképzelés maga a szentségtörés:

Blair és Chuck eredetileg sosem jött volna össze!

Akik olvasták a könyveket, azok nyilván nem lepődtek meg, hisz nem ez az egyetlen eltérés a könyv és a sorozat között. Az eredeti történet szerint Blair egyetlen szerelme Nate, Chuck még csak egy kósza gondolatként sem merül fel Queen Bee fejében. A forgatókönyvírók végül mégis átírták a cselekményt, ezzel életre keltve az egyik legszebb love story-t, amit valaha láttunk.

gif

Chuck valóban vérbeli gonosz karakternek indult az első évadban, ám ez az egyike legnagyobb szépsége a televíziós sorozatoknak. Ez egy fejlődő, élő, lélegző dolog, és bármikor változtathatunk, hisz mi alakítjuk a történetet. Például kapsz egy olyan színészt, mint Ed Westwick, és látod a tagadhatatlan kémiát közte és Leighton Meester között. De tényleg, izzottak azok a jelentek.

- mondta Schwartz.

És emellett ők sem tudtak szó nélkül elmenni. Új szál körvonalazódott előttük, hisz adott volt két karakter, akiket összeköt a cselszövés, a mindennapi kis gonoszkodások, a színészek között pedig van valami megmagyarázhatatlan húzás... hát miért ne bontakozhatna ki ebből egy románc?

És bejött!

A rögös úton és a megannyi konfliktus után nagy kő esett le minden rajongó szívéről és egy emberként nyúlt a zsebkendőért, mikor Blair és Chuck kimondták a boldogító igent. El sem tudnánk képzelni máshogy.

gif
Ilyen szemöldök illik az arcformádhoz

A legjobb sztárszemöldököket vettük sorra, hogy kiderítsük, vajon kinek milyen fazon áll a legjobban.

15 ötlet, ami feldobja a nappalidat

Ezekkel a praktikus tanácsokkal bátran belevághatsz a nappalid újrafazonírozásába!

Ki ez a srác? Uma Thurman ritkán látott fia anyukájával vonult Cannes vörös szőnyegén

Uma Thurman és Ethan Hawke közös csemetéje már igazi kamasz srác!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító
Előfizetés