5 dolog, amit Karlie Kloss edzőjétől tanulhatsz

5 dolog, amit Karlie Kloss edzőjétől tanulhatsz
Forrás: @karliekloss via Instagram
2016. augusztus 29.

Ne aggódj, ha nem vagy szupermodell, akkor is hasznosak!

A változatos és jó hangulatú óráiról híres manhattani edzőterem, az AKT alapítója, Anna Kaiser a nem rég a The Cutnak adott interjút edzésről, étkezésről és wellness-ről. Tudva, hogy többek között Karlie Kloss, Shakira és Sarah Jessica Parker is neki köszönheti alakját, csüngünk szavain, pontokba szedtük, mit tanulhatsz el te is tőle:

1. Edzés előtt igyál kávét.

Azt mondja, hatásosabbá teszi az edzést, ha előtte 15 perccel előtte koffeint fogyasztunk, reggel pláne nem kell kétszer mondani! De azt ajánlja, ne éhgyomorra igyunk, csak reggeli után, ami persze egy jó smoothie is lehet!

2. Terjeszd ki a 80/20 elvet

Az energiádat, az edzéseket, a táplálkozást és az egész életstílusodat is ebben az arányban próbáld élni. Vagyis 80%-ban légy jó és válaszd a lehető legegészségesebb opciót, 20%-ban pedig jutalmazd és kényesztesd magad.

3. Hányszor és mit ideális edzeni

Anna Kaiser szerint nem szabad túlzásba vinni, heti 4-5 60-90 perces edzésnél nem kel több, hurrá! Ő maga minden alkalommal próbál valami mást csinálni, mert hamar elunja magát. Ha te is hasonlóan érzel, inkább olyan terembe iratkozz be, ha ahol változatos a kínálat, ahelyett, hogy csupán egyfajta mozgásformával kötnéd le magad.

4. Inkább aludj

Ha csak 5-6 órát alszol és beiktatnál egy órás edzést, Anna azt mondja, inkább aludj tovább! Hiszen csak kimerült lennél, ami azt jelenti, hogy többet fogsz enni és több vizet is tart vissza a szervezeted. 5-6 óra helyett törekedj mindig 7-8 órányi alvásra, sokkal fontosabb kipihenni magad, mint beiktatni egy extra edzést. Ez a tanács a kedvencünk!

5. Utazz egészségesen

Egy hosszú repülőútra készülj fel egyszerű, de egészséges nassival, hiszen nem tudhatod, lesz-e késés, és jobb, ha nem hagyatkozol a reptéri ételekre. Vigyél magaddal almát, mandulát, grépfrútot, kemény főtt tojást, répát, zellert vagy tökmagot. Igyál sok vizet, ha lehet, lúgosítottat!

Olvasd el ezt is!

Melyiket próbálod ki?

Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!