Nem érdeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisnak, hogy szájon csókolja 11 éves lányát

Nem érdeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisnak, hogy szájon csókolja 11 éves lányát
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az egykori sztárfocista, David Beckham sok kritikát kapott, amiért Harpert csókolgatja.

Az immár 48 éves sportlegenda, David Beckham már kisiskolás korában tudta, focista szeretne lenni, ehhez akkor is ragaszkodott, amikor a diákok és tanárok kinevették ezért. 1991-ben kezdte profi karrierjét, majd a kilencvenes évek egyik legnagyobb focisztárja lett. Élete szerelmét, a Spice Girls lánycsapat szexi énekesnőjét, Victoria Beckhamet 1997-ben ismerte meg, amikor a „Posh Spice” becenévre hallgató szépség megjelent egy Manchester United meccsen. Mindkettejük részéről szerelem volt első látásra. Eljegyzésükre 1998-ban került sor, első gyermekük, Brooklyn pedig 14 hónappal később született meg, így szülei esküvőjén már ő is ott volt. A páros ezután még három gyermeket vállalt, Romeo 2002-ben, Cruz 2005-ben, Harper Beckham, az egyetlen kislány pedig 2011-ben jött a világra.

David Beckham simán szájon csókolja kislányát, Harpert

Victoria és David Beckham számára a siker, vagyon és csillogás ellenére mindig első helyen áll a család, ennek a közös állásfoglalásnak köszönhetik, hogy ennyi évtizeddel később is boldog házasságban élnek, gyermekeikkel pedig szoros és jó a kapcsolatuk. A legkisebb és egyben egyetlen lánygyermeket, Harper Beckhamet az egész család óvja, szülein kívül bátyjai is vigyáznak rá. Sajnos szükség is van erre, mert a mindössze 11 éves kiskamaszt rendszeresen betámadják a trollok a közösségi média felületein. Olykor azért bántják, mert szerintük duci, legutóbb pedig azért kötöttek belé, mert az édesapja a szájára adott puszit.
A Manchester United egykori sztárja és kislánya akkor keltettek feltűnést, amikor nyilvánosan, egy meccsen ülve „váltottak csókot”. David Beckham nem maradt csöndben, elmondta, mi a véleménye a dologról.

„Nagyon odaadó és szeretetteljes vagyok, amikor a gyerekeimről van szó. Engem így neveltek, Victoria-t szintén, szóval nálunk ez az alap, így viselkedünk a gyerekekkel. Szeretnénk kimutatni a gyerekeink felé a szeretetet, nagyon törődők vagyunk velük” – nyilatkozta az egykori focista, majd hozzátette, ebben a „csókban” nem volt semmi, teljesen ártatlan apa-lánya pillanat az egész. „Sokan kritizálnak, amiért a lányom ajkaira adok puszit, de az a helyzet, hogy minden gyerekemnek oda adok. Kivéve talán Brooklynt, ő már elég idős, talán furán érezné magát tőle” – mondta egy másik alkalommal Beckham.
David Beckham egyébként nagyon fiatalon lett apa, mindössze 23 éves volt, amikor Brooklyn született. Több interjúban azt mondta, a gyerekek mellett az ember feje lágya hamarabb benő, gyorsabban válik érett felnőtté.

Mindezek ellenére David nagyon szigorú szülő - nézd meg galériánkban, hogy milyen szabályokat követel meg gyerekeitől!

Galéria / 7 kép

Szigorú szabályok, amiket a Beckham-gyerekeknek be kell tartaniuk

Megnézem a galériát

Itt pedig a sztárfocista legelmésebb trollkodásait mutatjuk meg neked, melyeknek célpontja egyetlen személy: Victoria!

Galéria / 7 kép

Így égeti David Beckham a feleségét az Instagramon

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.