A legfiatalabb Beckham fiú is elkelt! Cruz végre megmutatta barátnőjét

A legfiatalabb Beckham fiú is elkelt! Cruz végre megmutatta barátnőjét
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A világ egyik legnépszerűbb sztárcsaládjában bizony zajlik az élet!

Amíg David jó férjként sminkelgeti Victoriat a szabadidejében, vagy éppen a 10 éves Harper Sevennel rúgja a bőrt, addig a Beckham fiúk körül is ezerrel pörögnek az események.

Brooklyn Beckham megannyi szerelmi próbálkozás után végre megtalálta az igazit, akit június végén el is jegyzett, és éppen első álomotthonukban tervezgetik a közös jövőt, közben pedig Romeo szívügyei is a lehető legjobban alakulnak. Barátnőjével, Mia Regan modellel immáron több mint két éve élvezik a szerelmesek önfeledt életet, a legfrissebb lesifotók szerint szerint pedig úgy tűnik, a legifjabb Beckham fiú, Cruz is révbe ért.

Victoria és David 16 éves fiát a hétvégén a Reading Fesztiválon kapták lencsevégre barátnője, Bliss Chapman társaságában, akivel a hírek szerint már egy éve egy párt alkotnak, ám még sosem fotózták le őket együtt.

Bliss édesanyja egyébként az a modellként ismertté vált Rosemary Ferguson, aki mostanság a hírességek egyik népszerű táplálkozási tanácsadójaként tartanak számon, és aki Kate Moss 2011-es esküvőjén a világhírű brit modell egyik koszorúslánya is volt.

Kép
forrás: gettyimages.com

A híres család tehát újjal taggal bővült és csak remélni tudjuk, hogy hamarosan újabb jó hírekről számolhatunk be majd a Beckham fiúk szerelmi életével kapcsolatban!

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Szigorú szabályok, amiket a Beckham-gyerekeknek be kell tartaniuk

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.