Maga a valóra vált álom! Daniel Craig és Rachel Weisz falusi otthona a mi szívünket is megdobogtatja

Maga a valóra vált álom! Daniel Craig és Rachel Weisz falusi otthona a mi szívünket is megdobogtatja
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

A leköszönő James Bond és felesége kétlaki életet él Anglia és Amerika között. A bohém londoni Camden Town városrészén lévő otthon, valamint a Brooklynban található családi ház mellett ugyanis egy igazi vidéki meghitt kuckót is kialakítottak maguknak New York közelében, az Ulster megyei Marbletown-ban.

Daniel Craig és Rachel Weisz harmadik otthonáról ugyan nem sok információ áll rendelkezésünkre, de az lapok szerint a színésznő 2,1 millió dollárért vásárolta a házikót, ami igazán különleges helyet foglalhat el a házasok szívében, hiszen itt tartották titkos esküvőjüket 2011-ben. A színészek mindenképp szerették volna közös életüket Hollywoodtól távolabb kialakítani, és olyan helyet kerestek, ahol a mozaikcsalád összes tagja kényelmes otthonra lelhet. Rachel Weisz fia, Henry, akinek az édesapja az Oscar-díjas filmrendező, Darren Aronofsky, míg Daniel Craig korábbi, Fiona Loudonnal való kapcsolatából született lánya mellett a párnak, egy közös gyermeke van.

A pár londoni háza pár éve került a figyelem középpontjába, amikor a szomszédokkal pereskedni kezdtek a kertjükben lévő közel 20 méter magas fa miatt, amit végül a természetvédelmi hatóság közbenjárásának köszönhetően védetté nyilváníttattak, így nem kellett megválniuk a fától, csak a magasságának visszavágására kötelezte a bíróság a színészeket, akik félte óvják magánéletüket. Ám a fakivágós ügy annyira felkeltette a brit közvéleményt, hogy ennek kapcsán megszólaltak a The Guardiannek, ahol kicsit bepillantást engedtek a mindennapjaikba.
Rachel elárulta, hogy a hétköznapi reggelek egy kamasz fiú és egy kisgyerek mellett sosem egyszerűek, ugyanolyan kapkodósak, mint bármelyik családban, így náluk is rendszeresek a káoszos elindulások. A színésznő azt is megosztotta az olvasókkal, hogy nagyon jó kapcsolatot ápol Daniel lányával, Ellával, aki igazi nagytestvérként gyakran segít a kisebb húga körüli teendőkben, sőt, gyakran együtt mennek iskolába is.
A színészpár számára kifejezetten idegen fogalom a celebség, és számukra sokkal fontosabb az otthoni légkör, mint a bemutatók, vagy a partik tömkelege, ezért ritkán mozdulnak ki a meghitt családi fészek melegéből. Elnézve a mesés otthonukat, ezt meg is tudjuk érteni!

Most pedig less be egy másik mesebeli sztárotthona: itt él Amal és George Clooney az ikrekkel!

Galéria / 14 kép

Ebben a mesebeli otthonban neveli az ikreket Amal és George Clooney

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!