Carrera x Majka – Ilyen volt a Carrera VIP nyárindító bulija Budapesten

Carrera x Majka – Ilyen volt a Carrera VIP nyárindító bulija Budapesten
Forrás: Carrera

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A Carrera napszemüveg új, 2023-as tavaszi-nyári kollekciója június 10-én a KIOSK Budapestben debütált.

A nyárindító VIP partin a hazai sztárok és az influenszerek mellett a meghívott divatújságírók is megismerhették közelebbről a Carrera új kollekcióját, és a #DriveYourStory kampányt. Az exkluzív eseményen az olasz márka idei nagykövete, Majka is megosztotta saját sikersztorijának titkát. A partin Jauri és a StadiumX live DJ szettjével alapozta meg a hangulatot.

Kép
forrás: Carrera

Szombaton tartották a Carrera 2023-as Spring/Summer kollekciójának nyárindító buliját, a KIOSK Budapestben. A VIP partin a a nyári vibe-ot erősítve a zene is fókuszt kapott: Jauri és StadiumX live DJ szettjével lépett fel. A Carrera exkluzív nyárindító partiján közéleti sztárok, influenszerek, újságírók ismerhették meg testközelből a Carrera új kollekcióját.

A nyárindító bulin a #DriveYourStory kampány idei nagykövete, Majka is részt vett, mégpedig az este házigazdájaként. A partit a tőle megszokott laza, közvetlen stílusban nyitotta meg. Az este során lezser nyári szettjéhez egy sportos Carrera napszemüveget viselt. Sikersztorijáról és az olasz márkával való együttműködésről azt mondta: „Aki ismer, az tudja, hogy a saját szabályaim szerint élek, ami a szívemen az a számon, és nem követek senkit se zenében se ízlés terén. Hiszek abban, hogy érdemes a saját szabályaink szerint élni, és büszkén kitűnni a tömegből. Szeretném inspirálni a fiatalokat, hogy éljék meg a lehetőségeiket, vezesse őket a #driveyourstory életfelfogás. Az idei nyáron például a Carrera napszemüvegeit választottam, mert hasonlóan gondolkodnak, mint én – légy egyedi, valósítsd meg önmagad, #DriveYourStory.”

Kép
forrás: Carrera

A Carrera a 2023-as tavaszi-nyári időszakban arra ösztönöz minket, hogy valósítsuk meg önmagunkat. A Carrera idei nagykövete azért is lett az énekes-műsorvezető Majka, hiszen életútjának és sikertörténetének titka megegyezik a márka filozófiájával. Majkát egy valóság-show szereplőjeként ismerte meg az ország, aki – a hirtelen jött ismertségre alapozva – tudatosan építette karrierjét. Majka mindig hangsúlyozza, hogy a közeg, ahonnan jött, nagyon meghatározó számára. Őszinte dalszövegeiből közönsége is átérezheti, miért nem akart a beállni az egyen-celebek sorába, és szürkeségbe olvadni. A #DriveYourStory hiteles nagyköveteként jól képviseli, hogy egyedi stílusunk megélésével és önmagunk felvállalásával kitörhetünk korlátjaink közül. A Carrerával merészségünk lehet sikerünk biztosítéka, ezt a nézetet pedig Majka is képviseli.

Kép
forrás: Carrera

A partihangulatot a népszerű Jauri és a StadiumX live DJ szettjével biztosította. A hazai DJ-k közül az utóbbi években kiemelkedő Győrfi Márton, művésznevén Jauri a bulizók egyik kedvence, egyben a Rádió 1 egyik legfiatalabb házigazdája. A StadiumX progressive house DJ és producer páros, akik az elektronikus zenei fesztiválok állandó fellépői, és többek között Nicky Romeroval is dolgoztak együtt. Friss nyári vibe-ot hoztak a KIOSK Budapestbe a srácok, amire Majka is jót bulizott.

Kép

A Carrera és a #DriveYourStory kampány

Napjainkban a napszemüveg már nemcsak szemünk védelméért felel, hanem egyedi kiegészítőként jelenik meg öltözködésünkben. Az egyedi dizájnjáról és extrém forma- és színvilágáról ismert Carrera napszemüvegmárka a kezdetektől fogva azokat képviseli, akik a saját szabályaik szerint élnek. Ez az életérzés az új #DriveYourStory kampányukban is megjelenik, amelynek lényege, hogy életre keltse az inspiráló, személyes történeteket.

Az olasz tervezésű napszemüvegeket világszerte több divat nagyvárosban, például Mumbaiban és Milánóban mutatták be a #DriveYourStory kampány keretein belül. Az idei tavaszi-nyári kollekcióban négy különböző formabontó stílus közül választhatunk női, férfi és unisex fazonokban. Merész formák és egyedi vonalak teszik sajátossá a Carrera darabjait, amik a sportos megjelenést tökéletesen ötvözik az elegáns trendekkel.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.