Ez lesz az év esküvője! Minden, amit tudni kell Brooklyn Beckham és Nicola Peltz szombati lagzijáról

Beckham
Forrás: Dominique Charriau/gettyimages

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Április 9-én, szombaton kerül sor Nicola Peltz és Brooklyn Beckham esküvőjére, amely a legfrissebb hírek szerint közel 3 millió fontba (3,9 millió dollárba) fog kerülni.

A fiatal sztárpár esküvője az év legnagyobb eseményei között van számon tartva, hiszen a hírességek színe-java tiszteletét fogja tenni Nicola Peltz és Brooklyn Beckham nagy napján. A ceremóniára Nicola családjának kastélyában kerül sor, amely a floridai Palm Beach-en található. Az ingatlan 76 millió fontba (99,8 millió dollárba) kerül, ami 44 000 négyzetláb területen helyezkedik el közvetlenül a tengerparton. De természetesen ennél jóval több minden van, amit érdemes tudni a pár közelgő nagy napjáról…

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz 2017-ben ismerkedett meg, de csak két évvel később kezdtek el randevúzni. 2020-ban Beckham hivatalosan is bejelentette eljegyzésüket az Instagramon, amelyhez a következő szöveget írta:

Két héttel ezelőtt megkértem a lelki társamat, hogy jöjjön hozzám feleségül, és igent mondott. Én vagyok a legszerencsésebb ember a világon. Alig várom, hogy életem hátralévő részét melletted tölthessem. A szerelmed a legértékesebb ajándék.

Ám szerelem ide vagy oda, a fiatalok tudatosan kötik össze az életüket, ugyanis egyes források szerint előző héten házassági szerződést kötöttek, mivel Nicola jóval gazdagabb a Beckham házaspár elsőszülött gyerekénél. Noha Beckhamék vagyona 380 millió font (499 millió dollár), Nicola apjának, Nelson Peltznek 1,3 milliárd fontra (1,7 milliárd dollárra) becsülik az összvagyonát.

Ami pedig a vendégeket illeti, a pletykák szerint Sussex hercege és hercegnéje is jelen lesz az esküvőn, akikkel nagyon jó barátságot ápol a Beckham házaspár. De olyan vendégek is szerepelnek a listán, mint Gigi Hadid, Nicole Richie, valamint Gordon és Tana Ramsay.

Brooklyn testvérei, Romeo (19) és Cruz (16) lesznek a vőfélyek. Nicola bátyja, Brad pedig a színésznő tanúja.

Nicola ruhájáról nem sokat tudni, de annyit elárultak, hogy bár Victoria Beckhamet is megtalálhatta volna a feladat, végül a menyasszony Pierpaolo Piccioli tervezőt választotta, így egy Valentino kreációban vonul majd az oltár elé. A pár egyébként hagyományos zsidó szertartás keretein belül fogja kimondani egymásnak az igent.

Ezt olvastad már?!

Galéria / 9 kép

Victoria Beckham 9 legmegdöbbentőbb vallomása

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!