Ismerd meg az igazi szenvedély illatát, amellyel szembe szállhatsz a gravitáció törvényeivel is - Íme a BOSS The Scent Le Parfum

Ismerd meg az igazi szenvedély illatát, amellyel szembe szállhatsz a gravitáció törvényeivel is - Íme a BOSS The Scent Le Parfum
Forrás: BOSS

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

A BOSS vadonatúj The Scent Le Parfum illata az ellenállhatatlan vonzalom tökéletes megtestesítője.

Egy igazán vonzó illatnak senki nem tud ellenállni. Erre épített a BOSS, amikor megalkotta a legújabb The Scent illatpárját. Az igazi, ellenállhatatlan vonzalom erejét egyetlen üvegbe sűrítve a The Scent Le Parfum férfiak és nők számára is egyaránt a legkedveltebb illattá válhat.

Látványos új kampány!

Egy olyan világot tárnak a szemünk elé, amelyet csak álmainkban vélünk látni. A sötétség misztikus rejtelmessége nem a fenyegetést vagy a veszélyt jelenti, hanem titokzatosságot és izgatottságot, ami az ismeretlen felfedezése közben járja át az emberi lelket. A BOSS legújabb kampányfilmjében, az Eufória sztárja, Jacob Elordi tökéletes megtestesítője a férfi sejtelmességnek, míg Laura Harrier a női erőt és ravaszságot szimbolizálja.

Kép
forrás: BOSS

A BOSS The Scent Le Parfum nőknek és férfiaknak is egy vadonatúj, erőteljesebb kisugárzást kölcsönöz, mint elődje a BOSS The Scent. A férfi illatban először gyömbért és maninka gyümölcsös jegyeket érezhetünk, mellyel felidézik nekünk a vonzó szempár és a meleg bőr ellenállhatatlan kombinációját. A parfüm érzékisége megjelenésében is előtűnik. Az ikonikus BOSS üveg szürkés-barna árnyalatban díszeleg, amit egy rosegold keret zár körbe.

Kép
forrás: BOSS

A The Scent Le Parfum női illata magában hordozza a női csábítás erejét, amely eltompítja az érzékeket. Az aroma, a fűszeres rózsabors, a narancsvirág és a vetiver erőteljes elegyével már önmagában is erőteljes, ám a találkozása az akigalawooddal teljesen elvarázsol. Külleme a női eleganciát juttatja eszünkbe, hiszen a szilvás árnyalatú ékszer alakú üvegcse már önmagában is ellenállhatatlan, ám a csillogó rosegold kupakkal válik teljessé.

Kép
forrás: BOSS

Ha kíváncsi vagy az új BOSS The Scent Le Parfum illatpárra, keresd a Douglas üzletekben és webshopban www.douglas.hu oldalon.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!