Maga a valóra vált álom! Blake Lively és Ryan Reynolds titkos szerelmi fészkétől eláll a lélegzet

Maga a valóra vált álom! Blake Lively és Ryan Reynolds titkos szerelmi fészkétől eláll a lélegzet
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy hová bújik el Blake Lively és Ryan Reynolds a világ elől? Mutatjuk!

De kezdjük az elején. Mióta megvásárolta a Wrexham FC-t, a Pikachu színésze, Ryan Reynolds sok időt tölt Észak-Walesben. A hollywoodi sztár állítólag mindig ugyanott száll meg, amikor a környéken jár, akár egyedül, akár családjával érkezik, ez pedig a pletykák szerint a cheshire-i Carden Park Hotel, ahová a sasszemű rajongók beszámolói szerint még a felesége, Blake Lively is gyakran örömmel tart vele.
A luxusszállodát elnézve mi is értjük, miért szereti Ryan a Carden Parkot, amely mindössze 19 percre van Wrexhamtől. Nemcsak rendkívül elegáns szobákkal, csodaszép parkkal és az Egyesült Királyság egyik legszebb gyógyfürdőjével rendelkezik, de a szálloda fine dining éttermét, a The Vines-t a korábbi királyi séf, Graham Tinsley vezeti, aki a néhai II. Erzsébet királynőnek és Károly királynak is főzött egy időben.

A vendégeket továbbá olyan extra szolgáltatásokkal várják, mint a golfpálya, vagy a falmászás. A Carden Spa a szálloda ékköve, ahol csábító kültéri pezsgőfürdőkkel, privát kerti napozókkal, valamint exkluzív panoráma szaunákkal várják a vendégeket, ahonnan páratlan kilátás nyílik a környező vidékre, így wellnessezés közben nem maradnak a vendégek látnivaló nélkül.
Annak ellenére, hogy a hírek szerint rendszeresen bejelentkeznek a Carden Parkba, a The Sun értesülései szerint Blake Lively és Ryan Reynolds nemrég meg is vásárolt egy környékbeli házat, így könnyen előfordulhat, hogy hosszú távon is kétlaki életet alakítanak ki gyermekeikkel Walesben. Bár Blake és Ryan képviselői hivatalosan nem erősítették meg a hírt, a walesi ingatlanvásárlásnak minden bizonnyal lenne értelme a sztár számára, aki nem csak befektetési célból várásolta meg a a Wrexham FC-t. A labdarúgó klub kalandjairól dokumentumfilm is készült Welcome to Wrexham címmel. Ez egy igazán különleges szerelemprojekt Ryan számára, melyben a teljes családja is maximálisan támogatja. Olyannyira, hogy az immáron hatfős család nemrég, a negyedik gyermekük születése óta először jelent meg együtt a Wrexham stadionban. A stadion látogatásáról készült fotókon Blake büszkén fotózta Ryant és gyermekeiket azon a helyen, amely egyértelműen közel áll Ryan szívéhez.

Azt már tudjuk, hogy a sztárpár hová bújnak el a kíváncsi tekintetek el, ám otthonukat sajnos még nem mutatták meg. Ellentétben Amal és George Clooney-val!

Galéria / 14 kép

Ebben a mesebeli otthonban neveli az ikreket Amal és George Clooney

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!