Többé már nem titok! Így érte el a tökéletes alakot 2 hónappal 4. gyermeke születése után Blake Lively

Többé már nem titok! Így érte el a tökéletes alakot 2 hónappal 4. gyermeke születése után Blake Lively
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blake Lively meseszép alakját hosszú évek óta csodálva figyeljük, most pedig végre az is kiderül, hogy mitől van ilyen bomba jó formában a színésznő.

Blake Lively két éve szeptemberben, egy vörös szőnyeges eseményen tudatta a nyilvánossággal azt, hogy férjével, Ryan Reynoldsszal negyedik gyermeküket várják, és bár a kicsiről jelenleg még mindig nem lehet sokat tudni, annyi már bizonyos, hogy a színésznő 2023 februárjában adott életet legkisebb csemetéjüknek.
A 36 éves sztár sose élte a magánéletét a nyilvánosság előtt, és mindig pont annyit osztott meg mindennapjaikról, amennyi még szerinte is belefér a normális keretek közé. Pont ezért külön öröm volt, amikorBlake Lively tavaly egy nem akármilyen poszttal örvendeztette meg rajongóit. A gyönyörű színésznő ugyanis hűen önmagához nem félt megmutatnia várandósság utáni alakját, ami egyébként irigylésre méltóan formás volt már két hónappal negyedik gyermekük születése után. A 2. és az 5. slide-on található fotók láttán pedig nem csodálkozunk azon, hogy a Blake követői egészen odavoltak!

A családi nyaraláson készült képek után pedig már csak arra voltunk kíváncsiak, hogy hogy csinálja? Szerencsére megtaláltuk a választ! Személyi edzője, Don Saladino elárulta, hogy Blake edzésterve egyszerű és hatékony, amelyet bárki megismételhet, ennek fényében pedig nem is kérdés, hogy azonnal ki akarjuk próbálni mi is! Blake Lively könnyű és látványos fitt-titkaiért kattints tovább!

Galéria / 4 kép

Blake Lively 4 szuperkönnyű fitt-tippje

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 4 kép

Blake Lively és Ryan Reynolds története: ilyen az igaz szerelem

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!