Blake Lively pocakos képeken mutatta meg magát: dühítő, mi kényszerítette rá erre

Blake Lively pocakos képeken mutatta meg magát: dühítő, mi kényszerítette rá erre
Forrás: Mark Sagliocco/FilmMagic/Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznőnek nem maradt más lehetősége.

Múlt héten, a vörös szőnyegen derült ki, hogy Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyermeküket várják. A színésznő ragyogott a boldogságtól a kamerák előtt, és büszkén mutatta meg kerekedő pocakját is Valentino miniruhájában. Az erről készült képeket itt meg is nézheted:

Egy ismerős elárulta, hogy a pár most nagyon szeretne egy kisfiút, de persze ha ismét lányuk születik, annak is örülni fognak. Az időzítés pedig szerintük tökéletes, hiszen így megmarad a kétéves korkülönbség a gyerekek között (mert ugye a sztárpárnak már van három kislánya).

Azonban Blake Lively örömét eléggé beárnyalta a tény, hogy várandóssága miatt megjelentek a paparazzik a háza előtt, és igyekeznek lencsevégre kapni őt kerekedő pocakkal - így egyúttal kislányaikat is. A színésznő viszont nem egyszer kijelentette már, hogy nem akar képeket látni gyermekeiről különböző weboldalakon, így úgy döntött, kitesz Instára néhány pocakos fotót, hogy eltűnjenek végre a paparazzik a ház elől.

A képeket a galériában lapozva nézheted meg:

Íme néhány fotó rólam várandósan, hogy a 11 ember, aki kint vár a házam előtt egy fotóra, végre békén hagyjon minket. A frászt hozzátok rám és a gyerekeimre is! Köszönöm mindenki másnak a szeretetet és tiszteletet, és hogy kikövetitek azokat a profilokat és oldalakat, amelyek képeket posztolnak a gyermekeimről. A ti kezetekben van a hatalom! És köszönöm azoknak a médiumoknak is, ahol 'Nincsenek gyerekek' szabály áll fenn. Minden számít! Sok szeretetet küldök.

Blake Lively mindig is fontosnak tartotta megóvni gyermekei privát szféráját. Nem véletlen, hogy csak egy-két alkalommal vitték magukkal lányaikat vörös szőnyeges eseményekre, és egyébként inkább kerülik velük a reflektorfényt.

Olvastad már a sztárpár szerelmének történetét?

Galéria / 4 kép

Blake Lively és Ryan Reynolds története: ilyen az igaz szerelem

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.