Bennfentes: Friss fuvallat Berlinből

Bennfentes: Friss fuvallat Berlinből

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.


"Bevallom, egy szavam sincs az idei télre, kíméletes volt és gyors. De épp itt az ideje feléledni a téli álomból!
Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy sikerült elszabadulnom egy hosszú hétvégére Berlinbe a barátaimmal a filmfesztivál alatt. Elképesztő a kisugárzása a városnak, impulzív és felemelő, így sok sok inspirációval gazdagodtam néhány nap alatt. Fantasztikus designer boltok, turkálók és eldugott vintage üzletek vannak úton útfélen. Nem győztem sóhajtozni, hogy “jajj, innen is milyen frankó anyagot lehetne összerakni fotózáshoz!”. (Nem mellesleg az InStyle márciusi divatanyaga is Berlinben készült a csodás Hámori Gabival, csekkoljátok!)
Lassan elkezdődik a jó idő és vele együtt a pörgés több szempontból is. Az ügynökséggel kiszabadulhatunk a négy fal közül, és mikor időnk engedi, útra kelünk scoutingolni, azaz friss arcokat keresni. Eközben elkezdjük a nyári ajánlásokat összerakni és tréningelni a lányokat a különböző piacokra.
Fotózásokat és saját anyagokat tekintve is indul az alkotás, hiszen kevésbé fárasztó kis kabátban több tonna ruhát cipelnem, valamint nincs is izgalmasabb a természetes fénynél és a kültéri helyszínek változatosságánál.
Addig is lessétek meg legutóbbi divatanyagunkat, melyet még studió falai közé zárva készítettünk. Bár a stylingot tekintve már a nyári darabokból válogattam a tervezők polcairól. Ígérem sok sok újdonsággal készülünk és szebbnél szebb anyagokat készítünk majd nektek!


Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!