Bemutatkozik a Dolce&Gabbana új női illata: a Devotion Eau de Parfum

Bemutatkozik a Dolce&Gabbana új női illata: a Devotion Eau de Parfum
Forrás: PR

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A Dolce&Gabbana Beauty bemutatja a Devotion Eau de Parfum-ot, egy új illatot, amely minden idők legklasszikusabb érzelmének az ódáját idézi; az odaadásét.

AZ ILLAT

A Dolce&Gabbana Beauty bemutatja a Devotion Eau de Parfum-ot, egy új illatot, amely minden idők legklasszikusabb érzelmének az ódáját idézi, mindezt egyedi esszenciában tálalva és a Szent Szív szimbólumával lezárva.

A Devotion Eau de Parfum a Dolce&Gabbana első ínyenc illata. Az illat, amelynek neve éppolyan hangulatos, mint az összetétele, a márka DNS-ének erőteljes kifejezése. A Szent Szív által megpecsételt, értékes üvegbe zárt illatjegyek örömteli olasz légkörbe repítik az elmét.

Kattints a képre és szerezd be!
forrás: PR
Kattints a képre és szerezd be!

Az Olaszországban, kiváló alapanyagokból készült illat, mely a parfümkészítés legszigorúbb és legmagasabb követelményei szerint került megalkotásra, Olivier Cresp intuíciójából és tapasztalatából született. Ez a Devotion. A neves parfümmester kivételes szakértelemmel ragadja meg az olaszság kvintesszenciáját a kifinomult kontrasztok illatalkotásában, amely a fejjegyekben ragyogó, az alapjegyekben pedig érzéki, ahol a narancsvirágok frissessége találkozik a madagaszkári vanília édességével, míg a kandírozott citrusok csábító ínyenc érintést adnak neki.

Kattints a képre és szerezd be!
forrás: PR
Kattints a képre és szerezd be!

A Devotion egy mindent beborító, csábító és megnyugtató érzékszervi utazás, felidézve a Dolce&Gabbana számára kedves, pozitív értékeket, melyeket a Szent Szív testesít meg. A Szent Szív, a Dolce&Gabbana művészi alkotásainak legikonikusabb szimbólumai között van, amely a kézzelfogható és univerzális jele a szerelem minden formájának és árnyalatának, most visszatér, hogy összetéveszthetetlen díszítéseivel megvilágítsa a legújabb illat kreációt, és kifejezze a Dolce&Gabbana Beauty új izgalmas fejezetét.

A Devotion Eau de Parfum 30, 50 és 100 ml-es kiszerelésben kapható. Az üvegpalack újratölthető, a csomagolás pedig 100%-ban újrahasznosítható természetes papírból készült.

A KAMPÁNY

Marina Grande és annak jellegzetes kikötője Caprin; zsúfolt régi halászhajókkal, narancsvirágok illatával, az ünnepi tömeg zajával. És hirtelen ott egy pillantás.

A Devotion Eau de Parfum film főszereplője, Katy Perry az azúrkék szigeten nyaral egy napsütéses mediterrán napon.

Kép
forrás: PR

A mólóhoz érve Katy elkapja Michele Morrone röpke tekintetét, aki egy fiatal helyi halászt alakít. Abban a pillanatban a sorsuk keresztezi egymást. Később újra találkoznak egy partin, így továbbra is cinkos pillantásokat vetnek egymásra, bizonyítva ezzel egymás iránti szenvedélyüket. Ez a szerelem és az odaadás történetének kezdete, amelyet, mint egy értékes ékszerládát, a Szent Szív pecsétel meg.

Nézd meg az alábbi videót!

Szerezd be a Dolce&Gabbana legújabb illatát >> itt!

Nézd meg az alábbi galériát!

Galéria / 8 kép

Dolce&Gabbana - Devotion Eau de Parfum

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!