Az idei tavasz hét meghatározó cipőtrendje

Az idei tavasz hét meghatározó cipőtrendje
Forrás: Envato

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ahogy a természet újraéled, úgy a divatvilág is új trendekkel köszönti a tavaszt. Idén a cipődivat különösen izgalmas fordulatokat ígér, előtérbe hozva a kényelem és a stílus, az újraértelmezett klasszikusok és a merész újítások harmonikus egyensúlyát. Nézzük meg, melyek azok a meghatározó trendek, amelyek idén tavasszal minden divatrajongó lábát ékesíthetik!

1. Fenntartható anyagok

A fenntarthatóság nemcsak egy pillanatnyi divathóbort, hanem egy olyan alapelv, amely egyre inkább meghatározza a divatipart. A cipőgyártók mind több terméket kínálnak újrahasznosított anyagokból, bambuszból, organikus pamutból és más környezetbarát anyagokból. Ez a trend nem csak a Földnek tesz jót, hanem stílusos és kényelmes viseletet is ígér.

2. Sokszínűség

A sportcipők továbbra is dominálnak a cipődivatban, de idén a színes és mintás változatok kerülnek előtérbe. A világos, tavaszi árnyalatok és a merész minták tökéletesen illeszkednek a melegebb időszak vidám hangulatához. Ez a trend különösen azoknak kedvez, akik szeretik a kényelmet, de nem akarnak lemondani a stílusról sem. A https://ecipo.hu/c/ecipo/marka:nike linkre kattintva kizárólag ezen kritériumoknak megfelelő modellek sorakoznak.

3. Átláthatóság kicsit másképp

Az áttetsző anyagokkal készült cipők egyre népszerűbbek. Legyen szó szandálokról, magassarkúkról vagy akár sportcipőkről, az áttetsző részletek egyfajta modern eleganciát kölcsönöznek viselőjüknek. Ez a trend tökéletesen megfogalmazza a tavaszi megújulás és átváltozás érzését.

4. Magas szár – nemcsak a tavaszi virágoskertben

A magas szárú szandálok idén ismét nagy visszatérők. Ezek a darabok nem csak kényelmesek, hanem különleges megjelenést is biztosítanak. A bokát ölelő szandálok tökéletesen kombinálhatók rövidnadrágokkal, szoknyákkal és könnyed tavaszi ruhákkal.

Kép
forrás: Envato

5. Klasszikusok újragondolva

Idén a klasszikus modellek újragondolt változatai is helyet kapnak. Legyen szó egy jól ismert sportcipő új színkombinációjáról vagy egy hagyományos bőrcipő modern elemekkel való újratervezéséről, a klasszikusok frissítése mindig izgalmas lehetőségeket rejt. A Vans Old Skool az Ecipo.hu-n például valódi klasszis.

6. Platform cipők

A platform cipők, függetlenül attól, hogy sportcipők, szandálok vagy magassarkúk, idén is nagy népszerűségnek örvendenek. Ezek a modellek nem csak extra magasságot adnak, hanem kényelmes viseletet is biztosítanak, köszönhetően a vastag, de könnyű talpaknak.

7. Minimalista dizájn

A letisztult, minimalista dizájnú cipők sosem mennek ki a divatból. Idén az egyszerű vonalvezetésű, kevés díszítőelemet tartalmazó modellek ismét előtérbe kerülnek. Ezek a cipők tökéletesen illeszkednek a „kevesebb néha több” divatfilozófiához, és kiválóan kombinálhatók bármilyen öltözékkel.

Kezdődhet a tavasz?

De még mennyire! Hiszen az idei tavasz cipődivatja izgalmas keveréke a kényelemnek, a stílusnak, a fenntarthatóságnak és az innovációnak. A fent említett trendek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő lábbelit, legyen az egy színes sportcipő, egy áttetsző elemekkel díszített elegáns darab, vagy egy újragondolt klasszikus. Az idei év biztosan nem fog csalódást okozni a cipőrajongóknak!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.