A sztárok póthajőrülete megállíthatatlan

Frizura,Frizura 2019,női frizura 2019,frizura 2019 tavasz,frizura trendek 2019,frizura trend 2019,f

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Bár csak rövid távú megoldás a hajhosszabbítás- különösen ha ilyen óriási tincsekről beszélünk- nem elvetendő.

Shanina Shaik,Frizura,Frizura 2019,női frizura 2019,frizura 2019 tavasz,frizura trendek 2019,frizura trend 2019,frizura női,női frizura 60 felett,frizura tanácsadás,frizura 45 év felett,frizura 40 év felett,frizura tippek,frizurák 40 év felett,frizura 60 év feletti nőknek,Frizura rövid,frizura kerek archoz 2019,Frizura 50,frizura kereső,Frizura idézetek,frizura 40 évesen,frizura választás,Frizura alkalmi,frizuraötletek félhosszú hajra,Frizura bob,frizura 35 felett,átmeneti frizura hajnövesztés,női frizura 40 felett,vállig érő frizurák,frizura 60 év felett,frizura trendek,frizura trend,frizura göndör hajból,frizura egyenes hajból,frizura 40 felett 2019,női frizura rövid,Uj frizurak,Frizurak,frizura hosszú hajból,frizura hosszú haj,Frizura divat,frizura arcforma szerint,frizurák 35 éves nőknek,frizura vágás,frizura ajánló,frizura instagram,beauty,szépség,szépségápolás,haj,hajviselet,milyen legyen a hajam,milyenre vágassam a hajam,mi a divat

Felejtsd el az 50 centis póthajakat!

A sztárok nem viccelnek, ha póthajról van szó, ezért minimum popsiig érő fazonokat stylingoltatnak maguknak és bizony nem csak akkor, ha nagy eseményekről van szó. Ennek ellénre azt mondhatjuk, hogy minden a MET-gálán kezdődőtt, amikor a sztárok egymást lenyomva igyekeztek hosszabbnál hosszabb hajakkal beauty-versenyt nyerni.

Ashely Graham,Frizura,Frizura 2019,női frizura 2019,frizura 2019 tavasz,frizura trendek 2019,frizura trend 2019,frizura női,női frizura 60 felett,frizura tanácsadás,frizura 45 év felett,frizura 40 év felett,frizura tippek,frizurák 40 év felett,frizura 60 év feletti nőknek,Frizura rövid,frizura kerek archoz 2019,Frizura 50,frizura kereső,Frizura idézetek,frizura 40 évesen,frizura választás,Frizura alkalmi,frizuraötletek félhosszú hajra,Frizura bob,frizura 35 felett,átmeneti frizura hajnövesztés,női frizura 40 felett,vállig érő frizurák,frizura 60 év felett,frizura trendek,frizura trend,frizura göndör hajból,frizura egyenes hajból,frizura 40 felett 2019,női frizura rövid,Uj frizurak,Frizurak,frizura hosszú hajból,frizura hosszú haj,Frizura divat,frizura arcforma szerint,frizurák 35 éves nőknek,frizura vágás,frizura ajánló,frizura instagram,beauty,szépség,szépségápolás,haj,hajviselet,milyen legyen a hajam,milyenre vágassam a hajam,mi a divat
Ashely Graham még a visszafogott volt

Viselnéd ezt a trendet?

Talán Nicki Minaj a legrégebbi hódolója, ami elsőre nem lehet annyira pozitív annak, aki alapvetően a visszafogottabb stílus képviselője. Az sem lehet túl szimpatikus, hogy ha nincs otthon egy fodrászod talomban, akkor magadnak kell megoldaldanod a dolgot.

Galéria / 10 kép

Sztárok extrahosszú póthajjal

Megnézem a galériát

A felcsatolható póthajaknál eggyel népszerűbbek a ragasztócsíkos verziók, amik úgy fogják közre a hajtincseid, mint a szendvicsek. A tapadó lapocskákat úgy kell felhelyezni a saját hajadra, hogy azok szorosan közrefogják azt. Bár nem kivitelezhetetlen egyedül, a legprofibb helyek azért azt javasolják, hogy ne magad próbálkozz vele.

Egyébként a dús lófarkak és a nagy kontyok titka mindig is a hajpótlás volt. Legtöbbször nem tartós hajhosszabbítást készítenek a sztároknak, inkább csak a kívánt területet pótolják ki plusz hajjal, amit mi persze sosem veszel észre, mert az megegyezik az adott sztár hajszínével.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.