A 10 kedvenc teraszos kávézónk Budapesten

A 10 kedvenc teraszos kávézónk Budapesten

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Itt a jó idő, végre egész nap élvezhetjük a nap melengető sugarait, és ehhez a legjobb kiegészítő nem más, mint egy jó kávé. Bemutatjuk az új kedvenc teraszos-kiülős kávézóinkat!


1. Újhullámos örömök egy régi moziban


Kép

A város újhullámos kávézói között újonc az Addicted2Caffeine a Móricz Zsigmond térnél. Letisztult látványvilággal, gyönyörű csészékkel és nem mellesleg isteni kávékkal csábítja a környék egyetemistáit és a többi kávékedvelőt.


2. A titkos favorit Óbudán


Kép

A -t biztosan senkinek sem kell bemutatni, azt azonban talán kevesebben tudják, hogy a népszerű Madách téri egységnek kistestvére is van This Is Melbourne Too néven, mégpedig a Graphisoft Parkban, melyet szerkesztőségünk tagjai is előszeretettel látogatnak egy-egy nehezebb lapzártás nap előtt.



3. Csoda a Keletinél


the goat herder
the goat herder

A legenda szerint egy etióp juhász fedezte fel, hogy a kávébab rágcsálása után kecskéi sokkal élénkebbek lesznek – sokan őt tartják a kávé feltalálójának. Előtte tiszteleg e szokatlan névvel a The Goat Herder, ahol a legjobb alapanyagokból készítik mennyei nedűiket. Továbbá környezettudatosak is, poharaik csomagolása bioműanyagból készül.






4. Egy családias hely a Belvárosban


farger kavezo
farger kavezo

A felnőtteket pompás kávékkal, a gyerekeket színes ceruzával és képregénnyel, a kutyákat pedig nagy szeretettel várják a Fargerban. A kávén kívül figyelmedbe ajánljuk az ebédmenüt is, ami kifejezetten remek, a közeli Szabadság téren pedig egy jót sétálhatsz ebéd után.



5. Kiskörúti kedvenc


Kép

A Múzeum körút forgatagában igazán üdítő érzés elkortyolgatni a frissen beszerzett kávénkat, és a fenséges házi készítésű sütinket a Fekete újonnan nyílt udvarán. Minden elfogyasztott kávé után pont jár a hűségkártyádra, a sok összegyűjtött pontért pedig szuper ajándékokat kaphatsz.



6. Könyvmolyok kedvence Budán


kelet kavezo es galeria
kelet kavezo es galeria

A barátságos Kelet Kávézó és Galéria igazi nyugodt kikapcsolódást nyújt könyvektől roskadozó polcaival és a finoman illatozó kávéival, melyet akár az újjáéledő Bartók Béla út látványában gyönyörködve, a teraszon is elfogyaszthatsz.



7. Belvárosi felfrissülés


Kép

Ha nagy melegben nem kívánod a forró kávét, de a kávé íze mégis csak csábít, akkor mindenképpen kóstold meg a Roketo-t! A csapolt hideg kávécsodát a Kontaktban kóstolhatod meg, az idén száz éves, csodaszép belvárosi Röser udvarban pedig jólesik vele egy kicsit elüldögélni is.



8. Csodás kávék Újlipótvárosban


Kép

A Madal Café nevét Sri Chinmoy békefilozófusról kapta, akinek gyerekkori beceneve volt Madal. Kávéik heti rendszerességgel angol és magyar pörkölőktől érkeznek a kávézóba, az inspiratív környezetről pedig a Hollán Ernő utca gondoskodik.



9. Újdonság a bulinegyedben


Kép

A kellemes idő beköszöntével szemrevaló kis terasszal bővült a WarmCup, amelyen bátran fogyaszthatod valamelyik kávékoktéljukat egy szuper szendviccsel vagy péksüteménnyel. Tökéletes reggeli a romkocsmák környékén!



10. Vespresso Coffee


Kép

A bulinegyed közepén, a Karavánban áll a Vespresso pici kávékocsija. Ha egy jót ettél valamelyik food trucknál, akkor mindenképp csüccsenj le itt egy kicsit, igyál egy jó kávét vagy frissítőt – szerintünk a legjobb kávé a környéken!
Szöveg: Urbán Boglárka

5 ÚJ GASZTROHELY, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD - KATTINTS!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!