Ez lesz aztán az igazán megosztó trend! Ha minden igaz, akkor jövő tavasszal ezt a nőies kiegészítőt fogják hordani a férfiak

Ez lesz aztán az igazán megosztó trend! Ha minden igaz, akkor jövő tavasszal ezt a nőies kiegészítőt fogják hordani a férfiak
Forrás: thestreetmuse.it
2017. október 13.
Szerző: Viki

A férfidivatról meglehetősen kevés szó esik, pedig néha elég jó beszédtémát adnak a kifutón látottak.

Nincs ez másként most sem, a 2018-as tavaszi/nyári kollekció sok újítással készül majd, mi mégis csak egy momentumot ragadnánk ki a bemutatott darabok közül.

A nők egyik kedvenc mini pakolós táskája mostantól a férfirészlegen is helyet kap majd. Nagyapáink és apukáink idejében még csak "autós táska" néven futott, ma már viszont – elérve a divat nagyszínpadát – clutch néven tör előre a siker útján. Mivel elismert tervezők műhelyéből állt a rajtvonalhoz, így minden esélye megvan a sikerre, és várhatóan jövő nyárra tömegtermékké válik ez a darab is.

Kép
forrás: vogue.com

Bottega Veneta bemutatója jó példa arra, hogy ha már jó ideje a nők is férfiruhákban járhatnak, akkor miért ne kerülhetne át pár női darab a férfirészlegre? Hát került! A hasitasi után pedig lehet szélesebb körben is hódít majd – hiszen egy szűk réteg már évek óta örömmel választja ezt a táskát, ha divathétről vagy csak munkáról van szó.

Kép
forrás: pinterest.com
4 trükk, amivel megszokott összeállításaidat még stílusosabbá teheted

Egy-egy részletre fektetett hangsúly csodákra képes!

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.

Egyszerű darabokkal is lehet nagyot alkotni, avagy 10 érv a minimalista stílus mellett

Míg egyesek a leglátványosabb darabokban látják a fantáziát, addig mások inkább a minimalista kreációk hívei.