Angelina Jolie új filmjének trailere darabokra szakítja a szíved

Angelina Jolie új filmjének trailere darabokra szakítja a szíved
2017. szeptember 29.
Szerző: Zsófi

A First They Killed My Father talán az év egyik legmegrázóbb alkotása.

Angelina Jolie újra belevetette magát a munkába. Az immár negyedik nagyjátékfilmjét forgató híresség most sem finomkodott, legújabb filmje, a First They Killed My Father ugyanis megtörtént eseményeket dolgoz fel egy életrajzi könyv alapján, amelyben a kambodzsai háború borzalmait és a Khmer Rouge-rezsim megbocsáthatatlan bűneit egy gyermek szemén keresztül ismerhetjük meg. Jolie saját bevallása szerint azért választotta ezt a perspektívát, mert semmi sem fontosabb az ártatlan és tiszta gyermeki életnél.

Sokan már most Angelina legjobb rendezésének tartják a háborús drámát, aminek látványvilágáért az az Oscar-díjas Anthony Dod Mantle felelt, aki többek között a Gettómilliomost és a 127 órát is jegyzi, most pedig Angivel együtt talán egy újabb Oscart tudhat majd magáénak.

Hát, mi biztosan megnézzük!


A filmet eddig Trontóban és Tellurideben mutatták be, ahová a sztárt a gyerekei is elkísérték. Nézd meg a családról készült friss fotókat a galériánkban!

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
Angelina Jolie egész családja egy fotón pózol
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!