Nem lettünk volna a helyében! A vörös szőnyegen szakadt el a sztár ruhája – VIDEÓ

Nem lettünk volna a helyében! A vörös szőnyegen szakadt el a sztár ruhája – VIDEÓ
2017. szeptember 22.
Szerző: Zsófi

Murphy nem válogat!

Kínos helyzetbe került a napokban Chiara Ferragni. Bár nem titok, hogy a sztárok sokszor egy teljes napig készülődnek egy-egy vörös szőnyeges megjelenésre, bizony még így is sokszor előfordul, hogy nem várt fordulattal kell szembenézniük. Hogy messzebb ne menjünk, itt van egyből Jennifer Aniston, aki filmje premierjén nemrég többet villantott, mint kellett volna:

Murphy pedig tényleg nem válogat, lehetsz te a Blonde Salad alapítója és saját márkád kreatív igazgatója, esetleg csaknem 10 millió Instagram-követővel az egyik legbefolyásosabb ember a nemzetközi social media színterén, az öltözködési katasztrófák bárkit utolérhetnek. Chiarával ráadásul az egyik legkínosabb dolog történt, pont a vörös szőnyeg közepén, a fotósok kereszttüzében szakadt el a ruhájának pántja.

Eleinte úgy tűnt, hogy minden rendben. A 30 éves influenszer egy szikrázó vörös Swarovski-ruhában érkezett a milánói divathét egyik partijára, ám pár pillanattal később az az egyetlen pánt is elszakadt, ami a kreációt a helyén tartotta.

Kép

A villantást viszont szerencsére sikerült elkerülni, ahogyan a kínos helyzetet is villámgyorsan orvosolta Chiara csapata, a lány vörös ruháját egy szempillantás alatt lecserélték egy szintén szikrázó, ám ezúttal már két pántos ezüst darabra.

Kép

A beleset valószínűleg nem is tűnt volna fel senkinek, ha Chiara nem dokumentálja az esetet saját Instagramján, de hát ilyen egy igazi 21. századi Insta-lány!


Chiara egyébként nemrég maga is ruhákat tervezett, méghozzá nem kisebb eseményre, mint az Intimissimi on Ice show-ra. Nézd meg a csodás ruhákat a galériánkban!

Nézd meg a galériánkat> 16 kép
Íme Chiara Ferragni első rajzai a „A Legend of Beauty” show-ra!
Napi horoszkóp április 26.: az Ikreknek végre jut idejük a kikapcsolódásra is, a Szüzek motivációt keresnek

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Ezt a salátát eszi többek között Julia Roberts és Giselle Bündchen is, hogy mindig bomba formában legyenek

Hogy mitől néznek ki ilyen jól a színészek és színésznők, modellek és egyéb hírességek a magazinok címlapjain? Nyilván a photoshopnak köszönhetően. A való életben viszont az egészséges életmódnak, a heti többórás edzéseknek és a diétás, szuper egészséges fogásoknak köszönhetően - legalábbis mindegyikük ezt állítja, amikor felteszik nekik ezt a bizonyos kérdést.

Napi horoszkóp április 25.: a Bikáknak komoly ügyben kell állást foglalniuk, a Szüzek számára fontos mások boldogsága

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!