Kulcsár Edina jól döntött, amikor Magyarországot választotta

Kulcsár Edina jól döntött, amikor Magyarországot választotta
2017. szeptember 18.
Szerző: Promóció

A Miss World Hungary győzteseként, a Miss World első udvarhölgyeként és a Miss Europe cím birtokosaként számtalan lehetősége lett volna külföldön, ám ő itthon akart érvényesülni, hogy a családja közelében lehessen.

Kulcsár Edina életének legfontosabb állomásairól mesélt nekünk az Europeum bevásárlóközpontban.

A gyerekkorról

Egy másfél szobás panellakásban nőttem fel. A mamámmal, az anyukámmal és a nagybátyámmal laktam. Mi hárman „lányok” a nagyszobában éltünk, míg a nagybátyám a kisszobában. Hihetetlen nagy volt hármunk között az összetartás. Mivel szegényesen éltünk, ezért anyukámék gondosan megválogatták minden egyes fillér helyét. Ebből adódóan már egészen kicsin láttam, hogy a következetesség nagyon fontos az életben. Rengeteg mindent tanultam a mamámtól és az anyukámtól, de legfőképp azt, hogy mi az a feltétel nélküli szeretet, és hogy csak egymásra számíthatunk. Kicsi koromban egyébként sokszor segítettem anyukámnak különféle munkákban. Volt arra példa, hogy nyomdába mentem vele dolgozni, ahol különféle gépeknél kellett egyes kiadványokat rendezni vagy éppen csomagolni. Ezenkívül szórólapoztam is, de dolgoztam gyorsétteremben, műkörmösként és hoszteszként is nagyon sokat vállaltam. Próbáltam levenni anyukámék válláról a terhet, hogy ne kelljen azzal törődniük, hogy ha éppen tetszik valami, akkor miből vegyék meg azt nekem.

Kép

A modellkedésről
A szépségversenyeken azért próbáltam ki magam, hogy egy esetleges győzelem esetén nemzetközi szinten is meg tudjam magam mérettetni. A hazai felkérések mellett már a kezdetektől dolgoztam külföldön is, így nemcsak a pózolásba kellett nagyon hamar beletanulni, hanem abba is, hogy miként menedzseljem magam, és hogyan legyek profi. A visszajelzések szerint azért is hívnak szívesen, mert mindig időben érkezem, mindig az alkalomhoz illő a megjelenésem, és mentálisan is felkészülök a munkára.

A tévézésről és üzletről
Azóta több műsorban, így az Aktívban, a Több, mint testőrtben és az Év Pasijában is kamera elé állhattam. Jelenleg az Életforma című műsort vezetem, illetve a weboldalamon van egy saját online műsorom, a Nem Csak Púder. Saját vállalkozásomban a modellszakmában érvényesülni vágyó fiatal lányoknak tartok kiscsoportos fotózást, hogy ezzel is segítsem őket érvényesülni ezen a területen.

Az ismertségről
Szerencsés vagyok, hiszen az ismertségnek köszönhetően rengeteg emberrel állok kapcsolatban, s ők mindig megerősítenek abban, hogy jó úton járok. Ám a közismertségnek árnyoldala is van. Nem tudok annyit a szeretteimmel lenni, mint amennyit szívem szerint lennék. A nagymamámmal például elutaznék Egyiptomba, hogy láthassa a piramisokat!

A shoppingolásról
A hétköznapi életben is szeretek új helyeket felfedezni, ugyanis rengeteg tárgyalásom van külsős helyszíneken. Ha pedig egy-egy hely belopja magát a szívembe, akkor rendszeres vendégként térek vissza. Olyan helyen szeretek találkozókat szervezni, amelyeknek frekventált az elhelyezkedése, hogy mindenkinek útba essen. Ha éppen nincs megbeszélve senkivel semmi, akkor is gyakran ülök be egy kávéra például az Europeumba, ahol – amikor a saját fodrászom esetleg nem ér rá – a ruhatáramat is fel tudom turbózni.

Kép
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!