Exkluzív: így pózol a gyönyörű magyar színésznő a Budapest Noir első plakátján

Exkluzív: így pózol a gyönyörű magyar színésznő a Budapest Noir első plakátján
2017. augusztus 8.
Szerző: Zsófi

Nálunk láthatod először a Tenki Rékával készült plakátot!

Végre, végre, végre, az év egyik legnagyobb durranásának ígérkező filmje a finisbe ért. A Gárdos Éva rendezte Budapest Noir Kondor Vilmos hatalmas sikerű regénye alapján készült, és már most nagy várakozás övezi, hiszen nemcsak a történet lebilincselő, hanem elképesztő szereplőgárdát is sikerült hozzá összeválogatni.

A sztori:


Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében, hogy kiderüljön az igazság.

A filmben feltűnik az összes nagy kedvencünk: Dobó Kata, Anger Zsolt, Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka, Törőcsik Franciska, Kulka János, Mucsi Zoltán és Kováts Adél, kell náluk jobb garancia egy izgalmas mozihoz? Szerintünk sem!

Egy rövid előzetes erejéig már bepillantást nyerhetünk a ígéretes mozi fülledt hangulatába, most pedig az elkövetkezendő napokban folyamatosan érkezik egy-egy exkluzív karakterplakát a filmhez – nálunk a gyönyörű Tenki Rékával készült ízelítőt nézhetitek meg, aki nemrég felkerült a Variety szaklap 10 legígéretesebb európai filmes tehetségét tartalmazó listájára.

Kép

A bemutatóra viszont még egy kicsit várni kell, a Budapest Noirt november 2-án vetítik először a mozikban. Mi biztosan ott leszünk!

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.

Egyszerű darabokkal is lehet nagyot alkotni, avagy 10 érv a minimalista stílus mellett

Míg egyesek a leglátványosabb darabokban látják a fantáziát, addig mások inkább a minimalista kreációk hívei.

Fázós típus vagy? Akkor ezt a trendet próbáld ki idén télen

Itt már rég nem az ápol és eltakar témáról van szól, sokkal inkább a divatról!